ΣΑΛΟΝΙ: Paper… On the Wall!

ΣΑΛΟΝΙ: Paper… On the Wall!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η πιο τολμηρή τάση στην φετινή διακόσμηση είναι χωρίς αμφιβολία τα wallpapers ή κοινώς, ταπετσαρίες. Μοτίβα βγαλμένα από την ίδια τη φύση όπως φυλλώματα, όψεις δέντρων και λουλουδιών ή ακόμα και σχέδια από καλάμια μπαμπού, είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν κυρίως στον χώρο του σαλονιού. Ακολουθούν ιδέες και προτάσεις, για να τολμήσετε να τις… κολλήσετε!

Πανοραμικές

Θυμίζουν τοιχογραφίες με ατμοσφαιρικά σχέδια που βάζουν στο επίκεντρο τον τοίχο σας. Λόγω της μεγάλης τους κλίμακας, δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο.

Grandmillenial

Οι ταπετσαρίες με «άρωμα» παλιάς εποχής, με πυρήνα το floral, θα σας γυρίσουν πιθανώς πίσω στο χωριό και την γιαγιά.

Tropical

Τα τροπικά σχέδια συνήθως εμπεριέχουν και τα αντίστοιχα πτηνά ή φυτά, προσφέροντας ανάλαφρη διάθεση και αίσθημα ελευθερίας.

Minimal Γκρι

Απλή, ενδιαφέρουσα και minimal λύση, το γκρίζο με τις αποχρώσεις του. Σε πολλές περιπτώσεις ανάγλυφων μοτίβων, ο φωτισμός δημιουργεί και την αίσθηση της τρίτης διάστασης.

Κύματα

Ταπετσαρίες με ακανόνιστα σχήματα που θυμίζουν κύματα, δημιουργούν νοητά, μεγαλύτερους χώρους.

Γεωμετρικές

Η ψευδαίσθηση του ύψους και του βάθους που προσφέρουν, σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες από κανένα σαλόνι. Η τρίτη διάσταση πάντα εντυπωσιάζει το μάτι.

SPECIAL

Λάμψη στο σκοτάδι

Νέα τάση του 2020 που σίγουρα θα αγαπήσουν άτομα κάθε ηλικίας. Σχέδια φωσφοριζέ, που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι. Εντυπωσιακά και μαγικά!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Ανακαίνιση Διακόσμηση 2020 πατώντας εδώ