Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέστος / Παραμυθούπολη Νέστου!
Παραμυθούπολη Νέστου!

Παραμυθούπολη Νέστου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Τα φετινά Χριστούγεννα βρήκαν την Χρυσούπολη πολύ πιο γιορτινή και διασκεδαστική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Αιτία ήταν η επαναφορά του θεσμού της «Παραμυθούπολης Νέστου», που είχε διακοπεί επί Δημαρχίας κ. Τσομπανόπουλου. Ο νυν Δήμαρχος κ. Σάββας Μιχαηλίδης επανέφερε τον συγκεκριμένο θεσμό και μάλιστα πολύ πιο αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο με πλούσιο καθημερινό μουσικό πρόγραμμα αλλά και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Πόλος έλξης

Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες της Παραμυθούπολης καθημερινά, με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από όμορους Δήμους και Νομούς. Η απουσία χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Δήμο Καβάλας αλλά και η όμορφη διαφήμιση του προγράμματος των εκδηλώσεων σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ κατέστησαν την Χρυσούπολη ιδανικό προορισμό για ημερήσιες αποδράσεις. Το λιθαράκι τους στην επισκεψιμότητα βέβαια προσέφεραν και τα μεγάλα ονόματα που φιλοξενήθηκαν στην Κεντρική σκηνή της Παραμυθούπολης, όπως του Χρήστου Δάντη, του Ηλία Βρεττού, του ράπερ Hawk και του Ματθαίου Τσαχουρίδη.

Κάθε χρόνο και καλύτερα

Ο λιγοστός χρόνος για την προετοιμασία του όλου εγχειρήματος δεν εμπόδισε τον Δήμο Νέστου να προσφέρει σε ντόπιους και επισκέπτες μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία, ενώ στην πλειοψηφία τους οι επισκέπτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Ραντεβού λοιπόν του χρόνου, με την βεβαιότητα πως ο περισσότερος χρόνος προετοιμασίας θα προσφέρει ένα ακόμη αρτιότερο αποτέλεσμα.