Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / PARK FOOD FESTIVAL: Ένα φεστιβάλ από την Action Team! (ΦΑΛΗΡΟ)
PARK FOOD FESTIVAL: Ένα φεστιβάλ από την Action Team! (ΦΑΛΗΡΟ)

PARK FOOD FESTIVAL: Ένα φεστιβάλ από την Action Team! (ΦΑΛΗΡΟ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Parkfoodfestival είναι μια γιορτή με θέμα το φαγητό και την μουσική. Ένα φεστιβάλ με πολλές επιλογές για τους επισκέπτες από τις «γεύσεις του δρόμου» σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το πάρκο Φαλήρου. Το ParkFoodFestivalθα διεξαχθεί στις 13&14 Ιουλίου (18:00 – 00:00) και θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γευσιγνωσίας έχοντας μεγάλη ποικιλία από «κουζίνες – bar του πάρκου». Όλες τις ημέρες θα ¨ντύνουν¨ με τις εξαιρετικές τους μουσικές καταξιωμένοι καλλιτέχνες σε συνεργασία με νέες ορχήστρες της περιοχής μας.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια όπου μέσα θα βρίσκονται γνωστά καταστήματα εστίασης από όλη την Ελλάδα, τα οποία θα μαγειρεύουν και θα πουλάνε το φαγητό τους.  Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το φαγητό της επιλογής τους και να το απολαύσουν σε έναν από τους πολλούς ιδιαίτερους πάγκους που θα τοποθετηθούν στο Φάληρο για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Επίσης, από ένα φεστιβάλ φαγητού δεν θα μπορούσαν να λείπουν τοπικά προϊόντα και για αυτό θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε παραγωγούς που θα τα εκθέτουν.

Επιπλέον, το ParkFoodFestival έχει ως στόχο να περάσει μηνύματα και να προσφέρει γνώσεις στους ανθρώπους της Καβάλας και στους επισκέπτες της. Αυτό θα το πετύχουμε με τους εξαιρετικούς «parkchef» από το ChefClub Ελλάδος, οι οποίοι θα έρθουν από όλη την Ελλάδα και αφού κάνουν διάφορες επιδείξεις, θα μαγειρέψουν φαγητά από την διεθνής κουζίνα (Μεξικάνικο, Ισπανικό και Κινέζικο), σε διάφορα σημεία του πάρκου. Επίσης, θα το πετύχουμε έχοντας την τιμή να φιλοξενήσουμε το ετήσιο πρόγραμμα της  WWFGreece, με όνομα «Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας» που ως θέμα έχει την σωστή διατροφή και την Ένωση Διατροφολόγων.

Θεωρούμε δεδομένο ότι από την εορτή μας δεν θα λείπουν ούτε τα «parklabs», δηλαδή τα θεματικά εργαστήρια για όλους τους μικρούς μας φίλους, από τους εθελοντές της ActionTeam και το LaMaisonDeGourmet. Φυσικά, ετοιμάζουμε μοναδικά μουσικά project από αγαπημένους μας καλλιτέχνες σε συνεργασία με νέους μουσικούς από διάφορες ορχήστρες της περιοχής μας. Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο «parkstage» είναι η PennyBaltatzi, η Αγάπη Ιτόγια, οι DeepSoul, η φιλαρμονική ορχήστρα της πόλης μας και οι Kostas Zekos and the Soundgangstres.

Η είσοδος της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη.

Τέλος, το πάρκο Φαλήρου θα αλλάξει πλήρως μορφή αισθητικά, γεμίζοντας με χρώμα και ζωή. Περιμένουμε πάνω από 20.000 επισκέπτες στο ParkFoodFestival, όχι μόνο από την Καβάλα αλλά και από άλλες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας καθώς η διαφήμιση θα έχει πανελλαδικές διαστάσεις.