Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Νοικιάστηκε το πάρκινγκ του τελωνείου!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Νοικιάστηκε το πάρκινγκ του τελωνείου!

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Νοικιάστηκε το πάρκινγκ του τελωνείου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (2 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 1,50 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Κανονικά πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του πάρκινγκ που βρίσκεται πίσω από το Τελωνείο.

Στη διαδικασία παρά το μεγάλο ενδιαφέρον των προηγούμενων ημερών, προσήλθαν μόνο δύο ιδιώτες, οι ίδιοι που είχαν λάβει μέρος στο διαγωνισμό την πρώτη φορά, όταν το αποτέλεσμά του ακυρώθηκε. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο φαίνεται ότι το πάρκινγκ νοικιάστηκε σ΄ έναν από τους δύο συμμετέχοντες, με μηνιαίο τίμημα, μεγαλύτερο του προηγούμενου ιδιώτη, δηλαδή με ποσό μεγαλύτερο των 12.600 ευρώ το μήνα.

Απομένει η επιτροπή που διενήργησε το διαγωνισμό να συντάξει το πρακτικό της, το οποίο θα εγκριθεί από το Διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, το οποίο πρόκειται να συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη. Ο πλειοδότης θα κληθεί να καταθέσει τις απαραίτητες εγγυητικές, ώστε το δεύτερο 15νθήμερο του Νοέμβρη ν΄ αναλάβει την λειτουργία του χώρου που νοίκιασε.

Χθες ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Χρήστος Ηλιάδης ταξίδεψε στην Αθήνα, για να παραστεί σήμερα στη γενική συνέλευση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος. Όσο για το μισοβυθισμένο πλωτό γερανό στην Ακτή της Ραψάνης, ο Οργανισμός δεν έχει νεότερα να παρουσιάσει, καθώς ο ιδιώτης που ανέλαβε να τον απομακρύνει από την Ακτή της Ραψάνης, έχει αποσύρει – όπως όλα δείχνουν – το ενδιαφέρον του.

Πηγή: proininews