Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / Ποιος ποδοσφαιριστής έκανε ΠΑΡΤΥ ΟΡΓΙΩΝ εν μέσω καραντίνας;
Ποιος ποδοσφαιριστής έκανε ΠΑΡΤΥ ΟΡΓΙΩΝ εν μέσω καραντίνας;

Ποιος ποδοσφαιριστής έκανε ΠΑΡΤΥ ΟΡΓΙΩΝ εν μέσω καραντίνας;

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το μήνυμα “Μένουμε στο σπίτι” έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και την λέξη “μόνοι”, γιατί πολλοί άνθρωποι το έχουν μπερδέψει, ή μάλλον το είχαν μπερδέψει μέχρι να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης. Αυτό φαίνεται να έπαθε και ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κάιλ Γουόκερ, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα “Sun” διοργάνωσε πάρτι οργίων στο σπίτι του εν μέσω καραντίνας.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και ένας φίλους πλήρωσαν 2.200 βρετανικές λίρες για την επίσκεψη δύο νεαρών ιερόδουλων στο σπίτι του.

Μία από τις ιερόδουλες, η 21χρονη Λουίζ Μακ Ναμάρα είπε στην εφημερίδα Sun ότι «είναι υποκριτής που βάζει τους ανθρώπους σε κίνδυνο». Μία ημέρα μετά με το πάρτι ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει από τους ακολούθους του στο Instagram να μείνουν σπίτι προκειμένου να σωθούν ζωές.

«Ο Κάιλ θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα. Από την μία προσκαλεί αγνώστους στο σπίτι του για σεξ και την επόμενη ημέρα κάνει κήρυγμα σε όλους για την ανάγκη να παραμείνουν ασφαλείς», είπε η 21χρονη.

Τελικά ο ποδοσφαιριστής ζήτησε δημόσια συγνώμη για το περιστατικό. «Καταλαβαίνω ότι η θέση μου ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή φέρει την ευθύνη να είμαι πρότυπο. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους οπαδούς και το κοινό που τους απογοήτευσα», ανέφερε ο Κάιλ Γουόκερ.

Μένουμε σπίτι λοιπόν χωρίς μυστήριες παρέες!