Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Άνοιγμα εξόδου Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Άνοιγμα εξόδου Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Άνοιγμα εξόδου Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο σχετικά με το θέμα της εξόδου Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου προς την Εγνατία Οδό, που δημιουργεί αυξημένα κυκλοφοριακά προβλήματα στη Π.Ε. Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την από 29 Ιουνίου 2020 σχετική ερώτηση του στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, ο Βουλευτής, γνωρίζοντας το πρόβλημα, ήρθε ξανά σήμερα σε επαφή με τον κ. Κωνσταντόπουλου, προκειμένου να του επιστήσει τη προσοχή σχετικά με την ανάγκη άμεσης διευθέτησης του ζητήματος, το οποίο διογκώνεται μέρα μέρα με την έλευση τουριστών τη τρέχουσα περίοδο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναγνώρισε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τη καθυστέρηση των εργασιών και δεσμεύθηκε ότι η έξοδος Αγ.Ανδρέα-Ν.Ηρακλείτσας-Ν.Περάμου προς την Εγνατία Οδό θα παραδοθεί στη κυκλοφορία στις 15 Ιουλίου 2020.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντόπουλο για το ενδιαφέρον που δείχνει, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά το ζήτημα και δεν θα διστάσει να επέμβει ξανά, προκειμένου να επιτευχθεί η άμεση επίλυση του.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας Γιάννης Καραμανλής υπέγραψε σήμερα απόφαση παράτασης των κυκλοφοριακών μέτρων, τα οποία κρατούν κλειστό τον κόμβο της Εγνατίας Οδού στον Άγιο Ανδρέα.

Ο κόμβος θα είναι κλειστός, σύμφωνα με την απόφαση, έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου. Ωστόσο ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ δήλωσε χθες στον Γιάννη Πασχαλίδη ότι θα ανοίξει την προσεχή Τετάρτη 15 Ιουλίου.