Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Για την επίσκεψή του στα γραφεία της εταιρείας με επωνυμία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Για την επίσκεψή του στα γραφεία της εταιρείας με επωνυμία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Για την επίσκεψή του στα γραφεία της εταιρείας με επωνυμία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να προβεί στα κάτωθι:

Μετά την δημοσίευση του από 12/11/2019 δελτίου τύπου μου, που αφορούσε την επίσκεψή μου στα γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», βλέπω ότι γίνεται μια προσπάθεια διαστρέβλωσης του περιεχομένου του.

Στο εν λόγω δελτίο τύπου μεταξύ των άλλων αναφέρεται οτι:

«Ειδικότερα, αναφέρθηκα στο ζήτημα της κατασκευής των πλευρικών διοδίων της Άσπρης Άμμου, που από τον Μάϊο του 2019 έχει προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς και στους εμπόρους της ανατολικής πλευράς της πόλης, λόγω της κλεισίματος της εισόδου.

Επί του ως άνω ζητήματος ο κ.Κουτσούκος απάντησε ότι θα προσπαθήσει να λύσει άμεσα το πρόβλημα»

Οι έχοντες γνώση των όσων συμβαίνουν στην Καβάλα, καταλαβαίνουν ότι το κλείσιμο της ανατολικής εισόδου, (εξαιτίας των έργων της κατασκευής των διοδίων τα οποία έχουν ξεκινήσει και έχουν πολλές φορές σταματήσει) δημιουργεί πολλά προβλήματα στους επαγγελματίες που είναι εγκατεστημένοι στην εν λόγω περιοχή διότι η επόμενη έξοδος της εγνατίας οδού, είναι πλέον στον Άγιο Σύλλα. Αυτό το πρόβλημα μετέφερα στον διευθύνοντα σύμβουλο και δεν πίεσα για την κατασκευή διοδίων όπως “βιάστηκε” να το παρουσιάσει ο συνάδελφος  Μακάριος Λαζαρίδης.

Άλλωστε αυτό προκύπτει από το προαναφερόμενο απόσπασμα του δελτίου τύπου μου και καλό θα είναι να μη δημιουργούμε εντυπώσεις για τις εντυπώσεις .

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

O Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας κ.Ιωάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε χθες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Εγνατίας Οδού Α.Ε», κ.Κων/ντίνο Κουτσούκο, με τον οποίο είχε διεξοδική συζήτηση για διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει στο Νομό Καβάλας.

Ειδικότερα, ο κ. Πασχαλίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της κατασκευής των πλευρικών διοδίων της Άσπρης Άμμου, που από τον Μάϊο του 2019 έχει προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς και στους εμπόρους της ανατολικής πλευράς της πόλης, λόγω της κλεισίματος της εισόδου.

Επί του ως άνω ζητήματος  ο κ.Κουτσούκος απάντησε ότι θα προσπαθήσει να λύσει άμεσα το πρόβλημα, συγχρόνως δε υποσχέθηκε ότι και τα όποια προβλήματα ασφαλτόστρωσης που υπάρχουν στην Εγνατία Οδό θα επισκευαστούν γρήγορα.

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος ενημέρωσε τον κ.Πασχαλίδη ότι  έχει ήδη υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια ΑΜΘ όσον αφορά την εκπόνηση των μελετών για την κατασκευή της πεσμένης γέφυρας στο Παλιό Νοσοκομείο, η οποία θα είναι έτοιμη μέσα σε χρονικό διάστημα ενός έτους.

Τέλος, ο Βουλευτής επισήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης σήμανσης στις εξόδους Γαληψού και Μουσθένης, ζητώντας από τον κ. Κουτσούκο τη συνδρομή της «Εγνατίας Οδού Α.Ε», ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα, που δυστυχώς συμβαίνουν συχνά.