Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΑΖΟΓΛΟΥ: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Νοσοκομείο Καβάλας!
ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΑΖΟΓΛΟΥ: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Νοσοκομείο Καβάλας!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΑΖΟΓΛΟΥ: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Νοσοκομείο Καβάλας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους -γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό- στο Νοσοκομείο Καβάλας και γι’ αυτό φρόντισε ο εφημέριος του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα, πατέρας Σάββας Κυράζογλου. Με μια απλή κίνηση είπε το δικό του «ευχαριστώ» εκ μέρους του ποιμνίου για όλα όσα προσφέρει το προσωπικό του Νοσοκομείου στον κόσμο 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες τον χρόνο.

Ο εφημέριος του Ναού ετοίμασε με δική του πρωτοβουλία και έξοδα πάνω από 1.000 κεράσματα για τα περίπου 1.000 άτομα τα οποία εργάζονται στο νοσηλευτικό Ίδρυμα, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας Σάββας πραγματοποιεί διακόνημα με επίκεντρο το Νοσοκομείο, καθώς πριν από μερικούς μήνες με δική του πρωτοβουλία έβαψε το παρεκκλήσι του Νοσοκομείου Καβάλας.

Πατέρας Σάββας

Πίσω από κάθε ασθενή, υπάρχει ένας γιατρός που βοήθησε… Πίσω από ένα παυσίπονο, υπάρχει ένας νοσηλευτής που το χορήγησε. Ένα κέρασμα για όλους… διοικητικό προσωπικό, γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους πάσης φύσεως. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των νοσηλευομένων και μη, που έχουν όμως εξυπηρετηθεί σε κάποια δύσκολη περίσταση της Ζωής τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Για την ολοήμερη και αδιάκοπη διακονία Σας στην υγεία του συνανθρώπου… Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή δύναμη στο έργο Σας, καλό και ευλογημένο χειμώνα με όσο το δυνατόν λιγότερα περιστατικά!!!

Με αγάπη Χριστού
Πρεσβύτερος Σάββας Κυράζογλου

Πηγή: kavalapost