Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Πες το μ’ ένα τριαντάφυλλο!
Πες το μ’ ένα τριαντάφυλλο!

Πες το μ’ ένα τριαντάφυλλο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η περίοδος του Αγίου Βαλεντίνου, σίγουρα δεν είναι η μοναδική και η πιο ξεχωριστή ημέρα για να προσφέρετε ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια, αφού όποιος (και ιδιαίτερα όποια) τα λάβει, ακόμα και σε ανύποπτο χρόνο, σίγουρα θα χαρεί και θα πιάσουν τόπο μέσα στο σπίτι. Ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα σας βγάζει αμέσως από την δύσκολη θέση του «τι δώρο να πάρω», είτε μιλάμε για μια επαγγελματική υποχρέωση, είτε για ένα κάλεσμα σε γιορτή. Είναι αυτό που σκέφτεστε πρώτο όταν θέλετε να ζητήσετε συγνώμη ή να δείξετε το ενδιαφέρον σας.

Ξέρετε όμως να διαλέγετε τα κατάλληλα;

Κόκκινο

Για ορισμένους, είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας. Ξεκάθαρα το χρώμα του έρωτα και του πάθους, υποδηλώνοντας ταυτόχρονα την τελειότητα και την εκτίμηση.

Ροζ

Κλασικό σύμβολο της χάρης και της κομψότητας και προσφέρεται συνήθως ως δείγμα θαυμασμού και εκτίμησης, είτε πρόκειται για φιλική, επαγγελματική, ακόμα και ερωτική σχέση.

Λευκό

Συνδέονται παραδοσιακά με τους γάμους και γενικότερα με τα νέα ξεκινήματα. Ένα μπουκέτο από λευκά τριαντάφυλλα, είναι μια κίνηση που σχετίζεται και με την ανάμνηση, λέγοντας αντί για εσάς, τη φράση «Σε σκέφτομαι».

Κίτρινο

Ένα ζεστό και χαρούμενο χρώμα, σύμβολο της φιλίας. Θα φωτίσει αυτόματα τον χώρο αυτού που θα τα λάβει, αν και παραδοσιακά διαλέγονται από όσους έχουν ανάγκη να πουν «ευχαριστώ» ή «συγχαρητήρια».

Πορτοκαλί

Έχουν μια ιδιαίτερη ενέργεια από μόνα τους, ωστόσο σαν χρώμα δηλώνει τον ενθουσιασμό, ενίοτε το πάθος, αλλά και την ευγνωμοσύνη. Συνηθίζεται να μην μπαίνουν όλα μαζί σε μια ανθοδέσμη, αλλά να πλαισιώνουν ένα – ένα, λευκές, κίτρινες ή ποικιλόχρωμες ανθοδέσμες.

Το πιο ακριβό τριαντάφυλλο του πλανήτη…

…κοστίζει κάτι παραπάνω από 4,8 εκ. δολάρια. Ο λόγος; Το Juliet Rose, όπως είναι το όνομά του, χρειάστηκε 15 χρόνια για να δημιουργηθεί από τα χέρια του David Austin που ήθελε όλη του τη ζωή να δημιουργήσει ένα μοναδικό λουλούδι. Και μάλλον τα κατάφερε, αφού η αξία του σήμερα καταγράφεται ως ανεκτίμητη!