Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πλημμύρες στην πόλη μας!
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πλημμύρες στην πόλη μας!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πλημμύρες στην πόλη μας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η ΘΑΣΟΣ.

ΚΑΒΑΛΑ.

ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019 και μετά από πολλές ώρες βροχόπτωσης, στην Αγία Παρασκευή, προκλήθηκε μία ευμεγέθη «τρύπα» εξαφανίζοντας το πεζοδρόμιο και μέρος του οδοστρώματος!

Η ΔΕΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΟΥ.

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΜΠΑΤΗΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΛΗΟ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019 ο δρόμος προς το Παληό, λίγο πριν τη στροφή της ΜΟΜΑ «κόπηκε» στα δύο από τα ορμητικά νερά τα οποία «κατέβαζε» το βουνό.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Σε περιπέτειες μπήκε συμπολίτης, το διαμέρισμα του οποίου πλημμύρισε από τη χθεσινή βροχή.

Όλα δείχνουν ότι αιτία του προβλήματος είναι το έργο των οπτικών ινών. Στην οδό Δράκοντος 9 (Άγιος Γεώργιος) εξελίχθηκε το έργο χαντακιών οπτικών ινών με τον γνωστό τρόπο. Στο σημείο σύνδεσης της «αρτηρίας» (δίπλα στο πεζοδρόμιο) μάλλον η ασφαλτόστρωση δεν έγινε σωστά.

Στην ίδια περιοχή υπάρχει μεγάλου μήκους ασφαλτόστρωση σε λωρίδα του δρόμου που σκάφτηκε. Ο συνδυασμός είναι πολύ πιθανό να προκάλεσε το πρόβλημα. Το έργο έγινε πρόσφατα και το διαμέρισμα δεν είχε πλημμυρίσει ποτέ.

Από την τρύπα που υπάρχει τα νερά -μέσω του υπεδάφους- έφθαναν στο διαμέρισμα, το οποίο είναι ακριβώς από κάτω (σε χαμηλότερο δηλαδή ύψος). Τα νερά στο διαμέρισμα καθαρίστηκαν με ενέργειες του ιδιοκτήτη αν και αρχικά ζητήθηκε βοήθεια και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Kατέρρευσε σημαντικό μέρος παλιάς κατοικίας στην οδό Αριστοτέλη Στάνη απέναντι από το παλιό Οικοτροφείο

Πηγή: Λάσκαρης Τσούτσας, kavalapost, poininews