Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ: Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!
ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ: Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ: Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αρκετά τοπικά μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλοδαπός που έμενε σε παλαιό και εγκαταλειμμένο σπίτι επί της Κ. Τσολάκη (σπίτι της φωτογραφίας, απέναντι από το ΚΑΠΗ των Ποταμουδίων) αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η είδηση συμπληρώνονταν από τη σημαντική λεπτομέρεια ότι ο ίδιος κάλεσε το ασθενοφόρο καθώς φέρονταν να μετάνιωσε για την ενέργεια του.

Το περιστατικό περιέγραφε τον αλλοδαπό να προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του. Έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Ωστόσο αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ότι το συμβάν ήταν διαφορετικό.

Ο Αλγερινός έμενε στο προαναφερθέν σπίτι, το οποίο είναι καλυμμένο με λινάτσα προκειμένου να μην υπάρχει πτώση σοβάδων και είσοδος ατόμων σε αυτό. Καθώς προσπάθησε να βγει από παράθυρο του σπιτιού τραυματίστηκε στο χέρι. Κάτι το σημείο του τραυματισμού, κάτι το ότι μιλούσε μόνο Γαλλικά μπέρδεψε αυτούς που τον είδαν πρώτοι με αποτέλεσμα να υπάρξει η εσφαλμένη αρχική πληροφόρηση. Ο Αλγερινός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από το Νοσοκομείο βρέθηκε κρατούμενος στο ΤΔΜ της Νέας Καρβάλης. Εκεί είναι ακόμη και σήμερα.

Πηγή: proininews