Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοινωνική & ψυχολογική στήριξη από το συμβουλευτικό κέντρο!
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοινωνική & ψυχολογική στήριξη από το συμβουλευτικό κέντρο!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοινωνική & ψυχολογική στήριξη από το συμβουλευτικό κέντρο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Δήμος Καβάλας, λαμβάνοντας υπόψη την εντεινόμενη δυσκολία διαχείρισης των ιδιαίτερων προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, θα παρέχει τη δυνατότητα ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης, σε όσους αδυνατούν να ανταποκριθούν στις πρωτόγνωρες συνθήκες της τρέχουσας περιόδου.

Λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους ειδικούς του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας και το επιστημονικό προσωπικό του ΤΕΒΑ, καλώντας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 07:30 – 15:00, στα τηλέφωνα: 2513 500000, 2513 500190 και 2513 500453.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η εφαρμογή έκτακτων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού, έχει δυσχεράνει σε μεγάλο βαθμό τις μετακινήσεις των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και την εξυπηρέτηση τους από τις δημόσιεςυπηρεσίες και τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας.

Επίσης, ένα σημαντικό τμήμα του κοινωνικού συνόλου, αδυνατεί να επισκεφθεί τα καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης και τις επιχειρήσεις τροφίμων, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει εσχάτως η πατρίδα μας,έχουν αυξήσει και την πίεση που υφίστανται όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις της τρέχουσας περιόδου και στην τήρηση των κανόνων προστασίας των συγγενικών τους προσώπων από την εκδήλωση της πανδημίας.

Για την εξυπηρέτησηκαι την ψυχολογική στήριξη των ευπαθών ομάδων, θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, από τις 07:00 έως τις 19:00, το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2513 500000