Αρχική Σελίδα / Υγεία / Ιατρικά Θέματα / ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ: Απαλλαγείτε από τον πόνο με τη Ρεφλεξολογία!
ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ: Απαλλαγείτε από τον πόνο με τη Ρεφλεξολογία!

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ: Απαλλαγείτε από τον πόνο με τη Ρεφλεξολογία!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Του Θεόδωρου Πιπέρη
Πτυχιούχου Ρεφλεξολόγου

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι μια συχνή πάθηση των χεριών, ιδίως των γυναικών (αναλογία γυναικών – ανδρών είναι 9:1) που προκαλεί πόνο, μουδιάσματα και ατροφίες στην άκρα χείρα. Η πάθηση δεν είναι επικίνδυνη, διατρέχει χρονικό διάστημα 5-10 ετών, οπότε τα ενοχλήματα σταματούν μεν, αλλά στα χέρια παραμένουν ατροφίες και μυϊκή αδυναμία. Αυτός είναι ο κύριος λόγος πού είναι απαραίτητη η θεραπεία.

Εναλλακτικές θεραπείες – Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία, η πιο ραγδαία εξελισσόμενη από τις εναλλακτικές θεραπείες, μας υπόσχεται με γρήγορο και ασφαλή τρόπο εξαιρετικά αποτελέσματα. Αποτελεί Συμπληρωματική Φυσική Μέθοδο Υγείας βασισμένη στη σχέση μεταξύ συγκεκριμένων περιοχών του σώματος και ειδικών ζωνών (αντανακλαστικές ζώνες) που εντοπίζονται στα πέλματα στις παλάμες και στα αυτιά, όπου και ασκούνται ειδικές πιέσεις και μαλάξεις.

O σκοπός της Ρεφλεξολογίας είναι να ενεργοποιήσει το αμυντικό μας σύστημα και να το ενισχύσει και μάλιστα χωρίς φάρμακα.

Η Ρεφλεξολογία ισχυροποιεί το φαρμακείο του σώματος και ενεργοποιεί τις ανεξάντλητες και θαυματουργικές δυνάμεις αυτοίασης, την ύπαρξη των οποίων πρώτος διαπίστωσε ο Ιπποκράτης!

Τα αποτελέσματα της θεραπείας

Τα αποτελέσματα της Ρεφλεξολογίας είναι εξαιρετικά. Από την πρώτη συνεδρία στο σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ο πάσχοντας καταλαβαίνει τη διαφορά. Μέσα σε 4-5 συνεδρίες τις περισσότερες φορές επιτυγχάνεται απαλλαγή από τον πόνο, τα μουδιάσματα και μάλιστα για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τα αποτελέσματα αυτά επιτυγχάνονται επειδή η Ρεφλεξολογία διώχνει την πραγματική αιτία που είναι η ένταση που δημιουργεί μυϊκούς σπασμούς στον αυχένα, οι οποίοι με τη σειρά τους, πιέζουν τα νεύρα του βραχιονίου πλέγματος που διατρέχουν τα χέρια και έτσι προκαλούν τα συμπτώματα.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε όλο το τεύχος 20 πατώντας εδώ