Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / REPLICAR HELLAS: Αυτοκίνητα «Made in Greece» και στη Γενεύη!
REPLICAR HELLAS: Αυτοκίνητα «Made in Greece» και στη Γενεύη!

REPLICAR HELLAS: Αυτοκίνητα «Made in Greece» και στη Γενεύη!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

όμως στην Ελλάδα κατασκευάζουμε και αυτοκίνητα! Ο λόγος για την Replicar Hellas, που έχει έδρα στην Κατερίνη και κασκευάζει ρεπλίκες κλασικών οχημάτων. Όταν λέμε ρεπλίκες, εννοούμε αντίγραφα που εμφανισιακά θυμίζουν παλιά γνωστά μοντέλα διάσημων αυτοκινητοβιομηχανιών, με την διαφορά ότι τα αυτοκίνητά της, φέρουν το δικό της σήμα και βέβαια, τα υλικά τους, είναι σύγχρονα. Η κατασκευή τους δε, είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό χειροποίητη, κάτι που όπως κατανοείτε, «ανεβάζει» την ποιότητά τους.

Οι ελληνικές Porsche

Η Replicar κατασκευάζει πιστά αντίγραφα των Porsche 356 Speedster, 550 Spyder και Carrera Speedster. Τα πολυτελή αυτά αυτοκίνητα-ρεπλίκες κυκλοφορούν όμως, όπως αναφέρθηκε, με το σήμα της Replicar Hellas (π.χ. RCH 356 Speedster, RCH 550 Spyder, RCH Carrera) και γίνονται ανάρπαστα στο εξωτερικό καθώς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο δεν υπάρχουν πολλές εταιρίες που να κατασκευάζουν ρεπλίκες παλαιών διάσημων αυτοκινήτων.

Ταξίδεψαν μέχρι και τη Γενεύη!

Σε ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκινητιστικά γεγονότα, την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες η ελληνική εταιρεία, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Το διάστημα 7-17 Μαρτίου οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μοντέλα RCH 356 Speedster και RCH 550 Spyder, τα οποία και μόνο από τις φωτογραφίες, μπορείτε να καταλάβετε τι επιπέδου είναι…

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 37 πατώντας εδώ