Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / RIVER MONSTERS: Ταξίδια στην ομορφότερη χώρα του κόσμου… την Ελλάδα!
RIVER MONSTERS: Ταξίδια στην ομορφότερη χώρα του κόσμου… την Ελλάδα!

RIVER MONSTERS: Ταξίδια στην ομορφότερη χώρα του κόσμου… την Ελλάδα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με θέληση και μεράκι δημιουργήθηκε η River Monsters Outdoor Activities. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων υπόσχεται να σας ξεναγήσει στις ομορφιές της Ελλάδας. Ελάτε να ανακαλύψετε μαζί μας την φύση εξερευνώντας τα ποτάμια, τα φαράγγια και τα μονοπάτια της χώρας μας.
RAFTING στα ποτάμια της Βόρειας Ελλάδας

Αγγίτης – Νέστος
Ο Αγγίτης ποταμός περνάει δίπλα από το σπήλαιο της Αλιστράτης που βρίσκεται στο Νομό Σερρών και σε απόσταση 40 km από την Καβάλα μέσα από ένα στενό και ψηλό φαράγγι. Είναι ποτάμι χωρίς μεγάλη δυσκολία με λίγα τεχνικά περάσματα. Τα 5-6km του ποταμού που διασχίζουν το φαράγγι αξίζει να το επισκεφτείτε και να κάνετε rafting .Επίσης μπορείτε να επιλέξετε και κάποιες άλλες υπαίθριες δραστηριότητες που γίνονται σε όμορφους παραποτάμιους χώρους όπως πεζοπορία στο πλακόστρωτο μονοπάτι κατά μήκος του ποταμού πάνω από το φαράγγι, τοξοβολία, καταρρίχηση (rappel) σε φυσικό βράχο και ποδήλατο βουνού. Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες από παιδιά 5ετών και άνω.


Ο Νέστος είναι το φυσικό σύνορο Μακεδονίας – Θράκης. Είναι μεγάλο και πλατύ ποτάμι χωρίς μεγάλο βαθμό δυσκολίας με μεγάλο όμως όγκο νερού. Έχει μοναδική ομορφιά γιατί διασχίζει ένα τμήμα της Ροδόπης μέσα από πυκνή βλάστηση κάτι που δεν συναντάς σε άλλα ποτάμια της Ελλάδας. Προσφέρεται για rafting και κανό όπου υλοποιούνται σε διαδρομές των 10km. Η έναρξη των δραστηριοτήτων γίνεται από την βάση μας στο χωριό Παρανέστι Δράμας, σε απόσταση 60km από την Καβάλα. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους πραγματοποιούνται δραστηριότητες όπως τοξοβολία, flying fox (zip line), αναρρίχηση και ποδήλατο βουνού. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες από παιδιά 5ετών και άνω.

Υλοποιούνται προγράμματα σε όλη την Ελλάδα όπως rafting στον Ασπροπόταμο – Αχελώο Νομός Τρικάλων, στον Άραχθο Νομός Ιωαννίνων – Άρτας, στον Βενέτικο – Αλιάκμονα Νομός Γρεβενών. Επίσης προσφέρουμε αναρρίχηση και καταρρίχηση στα Μετέωρα, διασχίσεις φαραγγιών (canyoning )και ορειβασίες σε όλα τα βουνά της χώρας μας.


Προσφέρουμε και διοργανώνουμε προγράμματα για συλλόγους, παρέες και οικογένειες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!
Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε.
Νίκος Μπαράκος 6987822960
Email: rivermonstersmail@gmail.com
Facebook: River Monsters Outdoor Activities
Ανακάλυψε την φύση, ανακάλυψε τον εαυτό σου!!