Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέστος / ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Αυτοδύναμος αλλά όχι απροβλημάτιστος!
ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Αυτοδύναμος αλλά όχι απροβλημάτιστος!

ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Αυτοδύναμος αλλά όχι απροβλημάτιστος!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Δήμος Νέστου έχει την ευτυχία να έχει εκλέξει αυτοδύναμο Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφεύγοντας τις δυσκολίες που προκάλεσε ο νέος εκλογικός νόμος στους περισσότερους από τους μισούς Δήμους της χώρας. Έτσι ο κ. Μιχαηλίδης έχει την δυνατότητα ήρεμος να καθορίσει μαζί με τους συνεργάτες του την πορεία του Δήμου για την επόμενη τετραετία. Παρ’ όλα αυτά όμως, οι πρώτες ημέρες από την αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του Δήμου μόνο ήρεμες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, καθώς σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη παραλαμβάνει πολλά προβλήματα, απότοκα της προηγούμενης διοίκησης.

Προβληματική Κοινότητα

Έτσι χαρακτήρισε τον Δήμο Νέστου εν έτει 2019 σε δηλώσεις που παραχώρησε στην τοπική εφημερίδα «Φωνή του Νέστου», προσπαθώντας να περιγράψει το μέγεθος των προβλημάτων που παραλαμβάνει η νέα διοίκηση. Στο δημοσίευμα αναφέρθηκε σε έργα που έγιναν αλλά δεν συνάδουν με τις ανάγκες των πολιτών, στην ανεξέλεγκτη δημιουργία νέων σκουπιδότοπων σε όλη την έκταση του Δήμου και σε ανεκτέλεστα έργα που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί. Όσον αφορά τα οικονομικά του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων επιφυλάχθηκε ώστε να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτοδύναμη η επιστροφή του κ. Μιχαηλίδη στη θέση του Δημάρχου, απροβλημάτιστη όμως όχι! Επιφυλασσόμεθα για περισσότερες λεπτομέρειες από τον ίδιο ή κάποιον από τους συνεργάτες του στο επόμενο τεύχος μας.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 40 πατώντας εδώ