Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μόδα - Ομορφιά / Self-Tan Mousse: Τα μυστικά του τέλειου… Αυτομαυρίσματος!
Self-Tan Mousse: Τα μυστικά του τέλειου… Αυτομαυρίσματος!

Self-Tan Mousse: Τα μυστικά του τέλειου… Αυτομαυρίσματος!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Εάν θέλετε ομοιόμορφη μαυρισμένη επιδερμίδα αλλά φοβάστε την υπερέκθεση στον ήλιο και τα σολάριουμ ή απλά… δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να μαυρίσετε, τα προϊόντα αυτομαυρίσματος σε μορφή παχιάς κρέμας ή mousse, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Αποκαλούνται «μαγικά» και σίγουρα είναι, αφού δημιουργούν το αποτέλεσμα στο λεπτό. Ωστόσο, αν δεν τα χρησιμοποιήσετε σωστά, μπορεί από καλύτερο φίλο… να τα κάνετε τον χειρότερό σας εχθρό.

Προετοιμασία

Μπορεί τα self tans να είναι μαγικά ως προς τη δράση τους επάνω σας, όμως ένα σημαντικό κομμάτι είναι η προετοιμασία της επιδερμίδας. Κάντε το λεγόμενο scrubbing – τρίψιμο, 7 με 8 ώρες πριν την εφαρμογή και όχι λίγο πριν. Δεν χρειάζεται το δέρμα να είναι εντελώς καθαρό, αφού τα φυσικά βακτήρια και έλαια του δέρματός σας, θα βοηθήσουν το προϊόν να απλωθεί ομοιόμορφα χωρίς δυσχρωμίες.

Αποτρίχωση – Ξύρισμα

Σε περίπτωση που έχετε εφαρμόσει το προϊόν, καλό θα ήταν να ξυριστείτε την επόμενη μέρα. Αν πάλι θέλετε να κάνετε αποτρίχωση με κερί, καλύτερα να κάνετε πρώτα την αποτρίχωση και μετά το πέρας των 24 ωρών, εφαρμόστε το προϊόν ώστε να αποφύγετε τυχόν λοιμώξεις και ερεθισμούς. Όσο για τις αποτριχωτικές κρέμες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αφαιρέσουν και μέρος του self – tan κατά το ξέπλυμα.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι όταν αναφερόμαστε στην επιδερμίδα. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση, το μυστικό είναι να εφαρμόσετε ενυδατική κρέμα σε αγκώνες, χέρια, γόνατα, πόδια και αστραγάλους, αφού αυτές οι περιοχές συνηθίζεται να είναι έτσι κι αλλιώς πιο σκούρες και θα ομαλοποιήσετε έτσι το τελικό αποτέλεσμα. Κρέμες με βάση το βούτυρο κακάο είναι ιδανικές, αφού «συνεργάζονται» άψογα με τα self – tans.

Κατά την εφαρμογή

Είναι σημαντικό να απλώσετε την mousse self – tan με γάντια, για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά καθαρά χέρια στο τέλος. Ακόμη, μη νομίζετε πως αν απλώνετε το προϊόν με δύναμη, θα πετύχετε κάτι καλύτερο! Θα «τσαλακώνετε» το δέρμα σας με αποτέλεσμα να μην γίνει σωστά η εφαρμογή και να απογοητευτείτε. Εφαρμόστε απαλά και με κυκλικές αργές κινήσεις, σιγά σιγά σε ολόκληρο το σώμα. Θέλει υπομονή!

Φροντίδα & Συντήρηση

Για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας, χρειάζεται επανάληψη κάθε 10-15 μέρες. Στο ενδιάμεσο, θα βοηθούσε μια απλή ενυδατική κρέμα μαυρίσματος ή ακόμα και λάδι ίδιου τύπου, για να παρατείνετε το μαύρισμα. Εννοείται πως πριν τη χρήση είναι σημαντικό να διαβάσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να αποφύγετε τυχόν αστοχίες!