Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΣΚΟΥΦΑΚΙ: Διαλέξτε το κατάλληλο!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ: Διαλέξτε το κατάλληλο!

ΣΚΟΥΦΑΚΙ: Διαλέξτε το κατάλληλο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

 

Το σκουφάκι, είναι χωρίς αμφιβολία το νούμερο ένα αντρικό αξεσουάρ του χειμώνα, αφήνοντας αρκετά πίσω τα γάντια και τα κασκόλ που λίγοι άντρες επιλέγουν ώστε να πλαισιώσουν την εμφάνισή τους σε κάποια έξοδο. Παρ’ όλα αυτά, όλα θέλουν τρόπο, ακόμα και το πώς φοράτε το σκουφάκι σας. Ακολουθούν λοιπόν μερικά μυστικά ώστε να απογειώσετε το στυλ σας και σε καμία περίπτωση να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Χρώμα

Διαλέξτε ένα χρώμα που να ταιριάζει με το συνολικό σας ντύσιμο για να υπάρχει χρωματική αρμονία και ισορροπία. Αποφύγετε την αγορά πολύχρωμων σκούφων ή με μεγάλες στάμπες, γιατί θα είναι δύσκολο να τα «κουμπώσετε» με το υπόλοιπο ντύσιμό σας και θα καταλήξουν παρατημένα στα συρτάρια σας.

Μέγεθος

Ένα σωστό σε μέγεθος σκουφάκι, είναι αυτό που καλύπτει τουλάχιστον τα 2/3 του αυτιού σας. Μην καλύπτετε εντελώς το μέτωπό σας με τον σκούφο και προτιμήστε να τον φοράτε μέχρι εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά σας.

Ύφασμα

Τα μάλλινα σκουφάκια θεωρούνται πιο ζεστά σε σχέση με άλλου τύπου υφάσματα, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσετε να τα αντέξετε στο κεφάλι σας σε κλειστό χώρο.

Φούντα

Τα σκουφάκια με φούντα, χαρίζουν την ψευδαίσθηση του ύψους αλλά προσδίδουν και μια πιο ανέμελη διάθεση. Είναι σίγουρα πιο σπορ και ταιριάζουν με πιο αθλητικό ντύσιμο ακόμα και μετά από το γυμναστήριο σε περίπτωση που θέλετε να είστε στιλάτοι.

Πλύσιμο

Αποφύγετε το πλύσιμο στο πλυντήριο καθώς το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει. Μεγάλη η πιθανότητα να «μαζέψει» ή να δημιουργηθούν αντιαισθητικοί κόμποι με αποτέλεσμα να μην φοριέται ξανά. Προτιμήστε το πλύσιμο στο χέρι όταν αυτό απαιτείται.