Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / SOCIAL MEDIA: Όσα δεν θέλει να βλέπει μια γυναίκα!
SOCIAL MEDIA: Όσα δεν θέλει να βλέπει μια γυναίκα!

SOCIAL MEDIA: Όσα δεν θέλει να βλέπει μια γυναίκα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Λένε πως η πρώτη εντύπωση μετράει και αυτό δεν ισχύει μόνο στην πραγματική ζωή, αφού στην εποχή του διαδικτύου, πολλές σχέσεις ξεκινούν απλά με ένα αίτημα φιλίας ή ένα Like.

Αν λοιπόν τα social media αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι από την καθημερινότητά σας, τότε σίγουρα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω, πριν τα προσέξει πρώτη εκείνη και φύγει τρέχοντας.

#1 Πολλές φωτογραφίες

Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων ανεβάζουν μέσα σε ένα 24ωρο πολλές φωτογραφίες από το πώς και με ποιους πίνατε καφέ το πρωί, από το τι ψωνίσατε το μεσημέρι, από το τι φάγατε το βράδυ, ακόμη και από το πως ξαπλώνει ο σκύλος ή η γάτα σας, τότε καλό θα ήταν να το σταματήσετε. Δεν την ενδιαφέρει να βλέπει πώς περνάτε το 24ωρο σας, ειδικά αν δε το περνάτε μαζί της. Χώρια που θα νομίζει πως επιδεικνύετε την… ζωάρα σας! Κι αυτό δεν είναι πάντα καλό.

#2 Πολλές φίλες

Ναι! Είναι αυτό που φαντάζεστε! Αν έχετε τη λίστα φίλων σας «ανοιχτή» ώστε να μπορεί να την βλέπει ο καθένας, τότε να είστε σίγουροι πως θα την κοιτάξει και εκείνη. Και μαντέψτε! Θα ξεψαχνίσει μια – μια τις «φίλες» σας. Το σίγουρο είναι πως αν 7 στους 10 «φίλους» σας, είναι γένους θηλυκού, τότε η εικόνα της για εσάς, πολύ πιθανόν να είναι αρνητική αφού θα βάλει στο μυαλό της πως μιλάτε με όλες, κάνετε Like σε όλες και τέλος πάντων… για ποιο λόγο έχετε τόσες πολλές «φίλες»;

#3 Γυμναστήριο

Συμφωνούμε στο ότι η γυμναστική κάνει καλό, αλλά για ποιο λόγο βγάζετε τα μπράτσα σας φωτογραφία; «Μα τόσο κόπο και θυσίες έχουμε κάνει για να τα φτιάξουμε»… θα πείτε. Σύμφωνοι! Εκείνη όμως θα σας περάσει για νάρκισσο, επιδειξία και πολύ πιθανόν για ψώνιο. Άσχετα που θα σας χαζεύει με τις ώρες. Και άσχετα που θα θέλει να πατήσει κι εκείνη Like όπως όλες οι άλλες. Αλλά δεν θα το κάνει, γιατί πολύ απλά… δεν θέλει να σας δώσει τη χαρά!

#4 Όνομα προφίλ

Για ποιο λόγο εφόσον έχετε όπως όλος ο κόσμος, όνομα και επώνυμο, βάζετε ο, τι να’ ναι; Κρύβεστε από κάποιον; Είστε μυστικός πράκτορας; Μήπως είστε παντρεμένος και αυτό είναι το δεύτερο προφίλ σας; Ακατανόητο και λίγο παιδικό! Αφήστε που αν θελήσει να σας ψάξει δεν θα μπορέσει να σας βρει. Και όταν συμβαίνει αυτό… η γυναίκα γίνεται έξαλλη.