SOLO… Διακοπές!

SOLO… Διακοπές!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ταξιδεύοντας με φίλους ή με οικογένεια, σίγουρα είναι κάτι που θα προσφέρει γέλιο, διαφορετικές εμπειρίες και αναμνήσεις μιας ζωής. Γι’ αυτό κι ένα ταξίδι με τον εαυτό σας συνταξιδιώτη, φαντάζει βαρετό και χωρίς ουσία, όμως είναι λάθος! Γιατί λοιπόν να ταξιδέψετε μόνοι;

Επικεντρώνεστε στο ταξίδι

Το μυαλό σας είναι αφοσιωμένο στα αξιοθέατα, στις δραστηριότητες και στην εξερεύνηση ενός νέου τόπου. Όχι μόνο στη διασκέδαση και το clubbing.

Γνωρίζετε ντόπιους

Σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια για να βρείτε κάποιον δρόμο ή εστιατόριο. Μια κουβέντα με ντόπιους, θα σας βάλει περισσότερο στο κλίμα του τόπου όπου έχετε επισκεφθεί και πιθανόν να μάθετε και τη γλώσσα.

Αλλαγή προγράμματος

Προσαρμόστε το πρόγραμμα της κάθε ημέρας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας «θέλω» και αλλάξτε το με την πρώτη ευκαιρία, χωρίς να επηρεαστεί κανένας τρίτος.

Χρήματα

Τα οικονομικά, είναι απόλυτα προσωπική σας υπόθεση. Είστε οι μοναδικοί που θα κρίνετε πού θα ξοδέψετε και τι. Αφήστε που θα αποφύγετε τυχόν σπατάλες και περιττά έξοδα.

Προσωπικός χρόνος

Θα έχετε όλο τον χρόνο δικό σας ώστε να αλλάξετε παραστάσεις, να σκεφτείτε, να αναθεωρήσετε πράγματα για τη ζωή σας ή ακόμα και να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Φλερτ

Ο χρόνος υπεραρκετός για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε ελεύθερα, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε ένα μέρος που δεν σας ξέρει κανείς και δεν ξέρετε κανέναν.

Για την εμπειρία

Οι περισσότεροι έχουμε ταξιδέψει με φίλους αλλά και με οικογένεια. Λίγοι όμως έχουν τολμήσει να ταξιδέψουν μόνοι. Και μόνο σαν ιδέα, είναι κάτι ιδιαίτερο με αρκετή αδρεναλίνη.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ!

Δε χρειάζεται πάντα μια παρέα για να περάσετε καλά, πόσο μάλλον να αποδράσετε σε ένα μέρος άγνωστο. Γεμίστε βαλίτσα και κάντε check in σε μια περιπέτεια, γεμάτη ελευθερία, άδεια από άγχος και στρες. Κι αν χάσετε το αεροπλάνο;  Δεν πειράζει, θα πάρετε το επόμενο!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 39 πατώντας εδώ