Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Μπορούμε να στηρίξουμε τις Ένοπλες δυνάμεις στο έργο τους!
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Μπορούμε να στηρίξουμε τις Ένοπλες δυνάμεις στο έργο τους!

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Μπορούμε να στηρίξουμε τις Ένοπλες δυνάμεις στο έργο τους!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Της Έφης Βαλίλα, Δημοσιογράφος

Αγαπητοί Αναγνώστες

καλημέρα σας,

Υποκειμενική άποψη:

Οφείλουμε να θυμόμαστε (πάντα) από πού ξεκινήσαμε, για να ξέρουμε πού θέλουμε να φτάσουμε.

**Ας κοιτάξουμε λίγο το Ισραήλ! Πόσο άνετα αισθάνεται αυτή τη στιγμή, η μικρή αυτή σε πληθυσμό Χώρα και πόσο Δυνατή είναι! Γι’ αυτό να μη ζητιανεύουμε τη συμπάθεια των άλλων Χωρών, αλλά κυρίως να μην αφήνουμε κανέναν από αυτούς να μας τραβάει πίσω, με αποτέλεσμα να μας ρίχνουν το ηθικό!.

**Δυστυχώς μέχρι σήμερα, αυτός ο τρόπος τους, μας μετέτρεψε σε ασήμαντους, και κυρίως μικρούς. Η κατάσταση στη Χώρα μας επειδή έχει οδηγηθεί σε άλλο επίπεδο, πρέπει να σοβαρέψει κι άλλο, χωρίς να υπάρχει επιστροφή ή κάποια άλλη λύση πέραν από αυτήν που σήμερα ακολουθεί η Χώρα μας.

**Τι πρέπει να κάνουμε εμείς; πολύ απλά! Να είμαστε δίπλα στα παιδιά που βρίσκονται στον Έβρο και στα θαλάσσια σύνορά μας!

**Το θέμα δεν είναι «φασιστική συμπεριφορά» όπως λέει το πολιτικό σχήμα του «τσίπρα» …αλλά ΕΘΝΙΚΟ χωρίς ένα ψίχουλο φασισμού! Και ευτυχώς που ο Ελληνικός λαός αρχίζει και ανοίγει τα μάτια και ξυπνάει διαπιστώνοντας στοιχεία ενότητας και αλληλοβοήθειας και μόνον αυτά αυτήν τη στιγμή χρειάζεται η Πατρίδα!

**Και προσοχή στο λάθος, διότι τότε θα ξεσπάσει ένας μεγάλος – τεράστιος κραδασμός, αλλά εμείς ψύχραιμοι πρέπει να είμαστε εκεί κοντά στα παλικάρια μας!

**Ο «ερντογάν» κάνει τους πρόσφυγες – μετανάστες ασπίδα. Ψεύδεται ασύστολα και το τέλος αγγίζει και θα λογοδοτήσει σύντομα στο δικαστήριο της Ιστορίας !

Έχουμε υπομονή να ζήσουμε το τέλος του!

***Ταυτόχρονα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας κάνουν έκκληση για κατάλληλο εξοπλισμό, όχι φαγητό!! Γι’ αυτό μεριμνά η Ελληνική Πολιτεία!!

Πιο συγκεκριμένα:

«Να κάνω μια έκκληση στους επιχειρηματίες, ΔΕΝ μας λείπει φαγητό, μας ΛΕΙΠΕΙ εξοπλισμός (κράνη, εξαρτήσεις, ατομική θωράκιση, αδιάβροχα, άρβυλα) και οπλισμός (θερμικές κάμερες, ελαφρά όπλα, επικοινωνίες, drones).

Οι έχοντες και κατέχοντες ισχύ και χρήματα, ας ενισχύσουν πάραυτα τις Ε.Δ. της Πατρίδας μας!!