Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΣΤΥΛ: Οι τάσεις για το 2020!
ΣΤΥΛ: Οι τάσεις για το 2020!

ΣΤΥΛ: Οι τάσεις για το 2020!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Country και Ανακύκλωση

Η κορυφαία τάση στο στυλ, θα μπορούσε να φέρει και τον τίτλο «Επανασύνδεση με τη φύση». Η ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος, οδήγησε διακοσμητές να επαναχρησιμοποιούν και να ανακυκλώνουν υλικά, όπως τα ξύλα από διάφορες κατεδαφίσεις. Ακόμη, το μπαμπού, τα κεραμικά, ακόμα και το άχυρο θα είναι τα φυσικά υλικά που θα αντικρίσουμε σε καλύμματα καναπέ, μέχρι και σε σκεύη κουζίνας.

Κύκλοι & Καμπύλες

Φέτος οι γωνίες θα απουσιάζουν από τα έπιπλα, τις κορνίζες και άλλα διακοσμητικά. Τα κυκλικά μεταλλικά διακοσμητικά, ρολόγια τοίχου, καναπέδες με καμπύλα τελειώματα και χαλιά σε αντίστοιχα μοτίβα και κοψίματα, θα ολοκληρώσουν τη νέα τάση που φέρει και τον τίτλο της πολυτέλειας ή του glamour.

Μινιμαλισμός

Σε αντίθεση με πέρσι που κυριάρχησε ο μαξιμαλισμός και βλέπαμε σχετικά «μπουκωμένα» σαλόνια από έπιπλα και διακοσμητικά, φέτος έχουμε το ανάποδο. Λίγα και απαραίτητα έπιπλα, ελάχιστοι έως καθόλου πίνακες στους τοίχους, με τα διακοσμητικά να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ξύλο & Μέταλλο

Το ξύλο δεν θα πάψει ποτέ να είναι το νούμερο ένα υλικό όταν αναφερόμαστε στη ζεστασιά και την οικειότητα που μας προσφέρει η όψη και η υφή του. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος έχουμε σκούρες αποχρώσεις ξύλου σε πατώματα, πόρτες και έπιπλα, ενώ τα μεταλλικά αντικείμενα θα δώσουν την μοντέρνα και πιο βιομηχανική πινελιά τους.

Εσωτερικός κήπος

Η τάση που ήρθε για να μείνει, λέγεται «κήπος στο σπίτι» και θέλει αληθινά φυτά παντού, με κυρίαρχο δέντρο την ελιά σε διάφορες γωνίες του σαλονιού. Απολαύστε την ηρεμία της φύσης στο εσωτερικό του σπιτιού σας, ειδικά αν το τελευταίο… στερείται βεράντας ή αυλής.

Wallpapers – Ταπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες για φέτος, είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις όσον αφορά την επιτοίχια διακόσμηση, ειδικά για όσους αγαπούν τις αλλαγές στον τοίχο αλλά θέλουν να αποφύγουν την πιθανή ταλαιπωρία του βαψίματος. Τροπικά σχέδια και στοιχεία της φύσης, είναι αυτά που θα σας ενθουσιάσουν περισσότερο.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Ανακαίνιση Διακόσμηση 2020 πατώντας εδώ