Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ: Διαλέξτε την κατάλληλη για το παιδί σας!
ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ: Διαλέξτε την κατάλληλη για το παιδί σας!

ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ: Διαλέξτε την κατάλληλη για το παιδί σας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η αναζήτηση της σχολικής τσάντας είναι πάντα μια όμορφη διαδικασία για τα παιδιά, αφού σηματοδοτεί ένα ακόμη ξεκίνημα, μιας καινούριας σχολικής χρονιάς. Υπέρμετρος ενθουσιασμός, όρεξη για την είσοδο στα θρανία, νέες αγορές για σχολικά είδη και πολλά άλλα. Τα παιδιά ωστόσο, μέσα από την τηλεόραση και το διαδίκτυο, επηρεάζονται συνήθως από τις μάρκες, τους ήρωες κινουμένων σχεδίων κ.α. και κατά συνέπεια επηρεάζουν και εσάς τους γονείς.

5 μυστικά για σωστή επιλογή

Φτάνει όμως η εμφάνιση μιας σχολικής τσάντας ή η μάρκα της, για να την κάνει ιδανική; Σίγουρα όχι! Ας δούμε παρέα τα 5 μυστικά, για την πιο σωστή επιλογή της!

  1. Φαρδιοί και Χοντροί ιμάντες

Κατανέμουν πιο ισορροπημένα την πίεση και το βάρος στους ώμους.

  1. Μέγεθος

Πρέπει να είναι σύμφωνα με τον κορμό του παιδιού. Ιδανικά, ξεκινάει από την βάση του αυχένα, και καταλήγει στη μέση της μέσης.

  1. Επιπλέον τσεπάκια μέσα κι έξω

Βοηθούν στην αποθήκευση και φύλαξη μικροαντικειμένων.

  1. Ύφασμα

Προτιμήστε ύφασμα ανθεκτικό στο νερό και στα σκισίματα.

  1. Φερμουάρ

Προτιμήστε τσάντες με φερμουάρ και όχι τόσο με μαγνητικά κουμπιά ή λουριά. Το άνοιγμα και το κλείσιμο θα γίνεται ευκολότερα.

Μην ξεχνάτε!

Τη σχολική τσάντα θα την κουβαλούν τα παιδιά σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, στο σχολείο, στο φροντιστήριο και πιθανόν σε επιπλέον δραστηριότητες. Προτιμότερο λοιπόν να δώσετε λίγα παραπάνω χρήματα ώστε να αγοράσετε μια καλή, εργονομική και ανθεκτική τσάντα για το παιδί σας, παρά κάτι πιο οικονομικό, χωρίς τις ιδανικές προδιαγραφές, που θα του ταλαιπωρεί το σώμα.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος ΠΑΙΔΙ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2019 πατώντας εδώ