Αρχική Σελίδα / Υγεία / ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ: Δημιουργία ογκολογικής κλινικής στην Καβάλα!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ: Δημιουργία ογκολογικής κλινικής στην Καβάλα!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ: Δημιουργία ογκολογικής κλινικής στην Καβάλα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Σύλλογος των Εθελοντών Κατά του Καρκίνου θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ αντηλιακές κρέμες στις μητέρες μικρών παιδιών .Η δράση αυτή θα γίνει στις πλαζ της πόλης μας την Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Ιουλίου και στις ώρες 11.00 με 12.00 . Η ενέργεια μας αυτή έχει σαν στόχο την προφύλαξη των μικρών παιδιών από τις ηλιακές ακτίνες που είναι αιτία γένεσης καρκίνου του δέρματος (κακοήθες μελάνωμα ) και δρουν σωρευτικά στον οργανισμό του ανθρώπου.

Αγαπητοί φίλοι την επιστολή που ακολουθεί, αποφασίσαμε να στείλουμε στο Υπουργό Υγείας με την παράκληση να γίνει Ογκολογική Κλινική στην Καβάλα . Θέλουμε και την δική σας υπογραφή κάτω από την επιστολή αυτή σε ένα Πανκαβαλιώτικο αίτημα . Όλοι δυστυχώς έχουμε την εμπειρία αυτής της αρρώστιας είτε στην οικογένεια μας ή ακόμη στον περίγυρό μας και μια κλινική στην πόλη μας ανακουφίζει τα μέγιστα τους ασθενείς και τους φροντιστές τους .Εξάλλου κανείς δεν έχει κάνει κάποια σύμβαση ότι θα μείνει στο απυρόβλητο . Είναι χρέος όλων μας να συμπαρασταθείτε στον αγώνα που κάνουμε . Κάντε ένα like , ένα σχόλιο και όλα μαζί θα συνοδεύσουν την επιστολή μας στον Υπουργό:

Κύριε Υπουργέ

Ο Σύλλογος των Εθελοντών Κατά του Καρκίνου του Ν. Καβάλας σας υποβάλλει την παράκληση -αίτημα για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στον Νοσοκομείο Καβάλας . Η Καβάλα κύριε Υπουργέ λόγω της γεωγραφικής της θέσης εξυπηρετεί σήμερα ένα μεγάλο πλήθος Ογκολογικών Ασθενών που πλησιάζει τις 6000 τον χρόνο . Οι ασθενείς αυτοί προέρχονται από τον Ν. Καβάλας ,τον Νομό Δράμας τον Νομό Ξάνθης και το Ανατολικό Τμήμα του Νομού Σερρών . Η προτίμηση δε των Ασθενών για το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας εστιάζεται στο ότι το Νοσοκομείο Καβάλας είναι ένα καινούργιο σχετικά Νοσοκομείο που έχει ένα Ογκολογικό Τμήμα που για μια δεκαετία προσέφερε χημειοθεραπείες σε χιλιάδες ασθενείς , επανδρωμένο με άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό . Όταν οι παραπάνω αναφερόμενοι ασθενείς χρειάζονταν κλινική θεραπεία είτε την ελάμβαναν από τις αντίστοιχες με το νόσημα τους κλινικές του Νοσοκομείου είτε προωθούνταν στην Θεσσαλονίκη ή στην Αλεξανδρούπολη με το ανάλογο κόστος τόσο οικονομικό όσο και σωματικό και ψυχολογικό . Η κατάσταση όμως που προέκυψε μετά τα μέτρα ασφαλείας για τον covid-19 που έχουν ληφθεί και στα Νοσοκομεία ( απαγόρευση συγγενών για επικουρία δίπλα στους ασθενείς κλπ ) έδειξε ότι οι ασθενείς αυτοί αντιμετωπίστηκαν σαν ξένα σώματα στις διάφορες κλινικές που αναγκάστηκαν να προωθηθούν για να λάβουν την κλινική τους θεραπεία . Η εξυπηρέτηση τους ήταν ελλιπής και σε κατακλισμένους ασθενείς , άθλια . Αυτοί δε που αναγκάστηκαν να μετακινηθούν σε άλλες πόλεις αντιμετώπισαν τρομερές δυσκολίες για να βρουν κατάλυμα λόγω τον κλειστών ξενοδοχείων και της πληρότητας των δομών που διατίθενται από διάφορους τομείς . Για τους παραπάνω λόγους σας παρακαλούμε να δώσετε εντολή για άμεση δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο της Καβάλας . Υπάρχει για τον σκοπό αυτό ο απαιτούμενος χώρος στο Νοσοκομείο της Καβάλας , υπάρχει το άριστα καταρτισμένο Νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο και θα πρέπει να ενισχυθεί ανάλογα . Θα πρέπει ακόμη να γίνει πρόσληψη ενός ακόμη μόνιμου Ογκολόγου γιατρού .Νομίζουμε το κόστος της δημιουργίας αυτής της κλινικής σε σχέση με την προσφερόμενη ποιότητα στην θεραπεία των ογκολογικών ασθενών είναι ελάχιστο και οι άνθρωποι αυτοί το δικαιούνται από την πολιτεία και Εσείς σαν εκφραστής αυτής της εξουσίας το οφείλετε .