Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ: Κάδος συλλογής πλαστικών μπουκαλιών & καπακιών στην ΠΕ Καβάλας!
Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ: Κάδος συλλογής πλαστικών μπουκαλιών & καπακιών στην ΠΕ Καβάλας!

Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ: Κάδος συλλογής πλαστικών μπουκαλιών & καπακιών στην ΠΕ Καβάλας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.) μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην αγορά κάδου συλλογής πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών και την τοποθέτησή του στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της ΠΕ Καβάλας, παρουσία των υπαλλήλων και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού ΠΕ Καβάλας, κ. Νικόλαου Γουδέλη, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. πραγματοποιήθηκε προκειμένου να υποστηρίξει τη δράση του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας, καθώς η συλλογή των πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών, αποτελεί πολύτιμο υλικό αξιοποίησης με πολλαπλά οφέλη:

– βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος,

– υποστηρίζει τα άτομα με κινητική αναπηρία, προκειμένου να αγοράσουν αναπηρικά αμαξίδια

– ενισχύει τη δικτύωση κοινωνικών ομάδων με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα που προωθούν την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας, κ. Σμάραγδος Κρεμύδας, ευχαριστώντας τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τέτοιου είδους κοινές δράσεις βοηθούν στην εξάπλωση της ιδέας “ενημερώνομαι-ανακυκλώνω-σκέφτομαι τον συνάνθρωπο”. Ευελπιστούμε το καλό παράδειγμα αυτής της προσπάθειας να το μιμηθούν και άλλες κοινωνικές ομάδες-φορείς και να πετύχουμε το κοινό αποτέλεσμα: Όλοι μαζί μπορούμε».

Η Πρόεδρος του Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. κα. Φιλιππία Κοχλιαρίδου, επεσήμανε πως «είναι υποχρέωση όλων μας να βρισκόμαστε κοντά στον συνάνθρωπο, προσφέροντας το ελάχιστο, προκειμένου να διευκολύνουμε κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη μας».