Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΣΥΡΙΑ: Ένα παιδί παραδίδεται… στον φωτογραφικό φακό!
ΣΥΡΙΑ: Ένα παιδί παραδίδεται… στον φωτογραφικό φακό!

ΣΥΡΙΑ: Ένα παιδί παραδίδεται… στον φωτογραφικό φακό!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μια φωτογραφία ενός μικρού παιδιού που έγινε viral με το hashtag #Surrended, όταν φωτορεπόρτερ πόσταρε τη φωτογραφία στο Twitter.

Το παιδάκι έχει ζήσει τον εμφύλιο και ζει με όπλα γύρω του. Όταν ο φωτογράφος πλησιάζει, το παιδάκι νομίζει ότι κρατάει όπλο και έτσι σηκώνει τα χέρια ψηλά για να παραδοθεί.

Η φωτογραφία κυκλοφορεί με το hashtag #Surrended.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο twitter η φωτορεπόρτερ Nadia Abu Shaban και έχει ξεπεράσει τα 14.000 retweets από τις 24 Μαρτίου.

Η ίδια αναφέρει στο tweet της ότι πρόκειται για κοριτσάκι («she gave up»), όμως κάποια ΜΜΕ λένε πως το παιδάκι είναι αγόρι, ενώ τη φωτογραφία τράβηξε ο Τούρκος δημοσιογράφος Osman Sagirli. O ίδιος μίλησε στο BBC, λέγοντας πως πρόκειται για ένα τετράχρονο κοριτσάκι.

«Χρησιμοποίησα τηλεφακό και εκείνο νόμισε πως είναι όπλο. Συνειδητοποίησα ότι είχε τρομοκρατηθεί μόλις τράβηξα τη φωτογραφία και την κοίταξα, καθώς είχε δαγκώσει τα χείλη της και είχε σηκώσει τα χέρια. Συνήθως τα παιδιά όταν βλέπουν κάμερα, τρέχουν μακριά, κρύβουν το πρόσωπό τους ή χαμογελούν», δήλωσε ο φωτογράφος.