Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Τα μετάλλια στο 3ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ!
Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Τα μετάλλια στο 3ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ!

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Τα μετάλλια στο 3ο Διασυλλογικό Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθη στο Κωνταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 1-3 Νοεμβρίου 2019.  Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, βαθμολογούμενο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 1100 αθλητές, από 105 συνολικά Συλλόγους της Βορείου Ελλάδος.  Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε στο αγωνιστικό τμήμα του πρωταθλήματος κατακτώντας ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια. Αναλυτικά, πρώτη θέση κατέκτησε η Στάμκου Μυρτώ, δεύτερη θέση η Ευμορφοπουλου Αθανασία και τρίτη θέση οι Καρακίτης Θεόδωρος και Δειρμεντζόγλου Χαράλαμπος.
Για πρώτη φορά ο Σύλλογος συμμετείχε και στο τεχνικό πρωτάθλημα  (poomsae) κατακτώντας την δεύτερη θέση με τις αθλήτριες  Κελαϊδάκη Μαρία, Ιατρού Δήμητρα και Μπουμπούνα Γεωργία.
Ο προπονητής του Συλλόγου Χάρης Παλτόγλου εκφράζει την βαθιά του ικανοποίηση για την αγωνιστική επίδοση των αθλητών του καθώς και για το  αθλητικό ήθος που επέδειξαν στις δύσκολες αγωνιστικές αναμετρήσεις. Το βλέμμα τώρα στραμμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στο οποίο συμμετέχει ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας και θα διεξαχθεί στις 20 -23 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται