Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στο 2ο Διεθνές Summer Camp στη Χαλκιδική!
ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στο 2ο Διεθνές Summer Camp στη Χαλκιδική!

ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στο 2ο Διεθνές Summer Camp στη Χαλκιδική!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...
Σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, σε ένα μέρος με ιδανικές εγκαταστάσεις και ευνοούμενοι των καλών για την εποχή καιρικών συνθηκών, οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, συνοδευόμενοι από τον προπονητή του Συλλόγου Παλτόγλου Χάρη, ξεκίνησαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους για την νέα αγωνιστικής σεζόν συμμετέχοντας στο 2ο Διεθνές Summer Camp.
Στο Camp προετοιμασίας συμμετέχουν 150 αθλητές ανάμεσά τους και ομάδες από το Μεξικό, το Ισραήλ, την Αλβανία και την Δομινικανή Δημοκρατία. Η προετοιμασία  των αθλητών τελείται υπό την καθοδήγηση μιας προπονητικής ομάδας που πέραν του προπονητή του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Παλτόγλου Χάρη,  αποτελείται από τους διεθνούς φήμης προπονητές όπως ο Αlliance Salvador (βραβευμένος προπονητής για αθλητές ηλικιών από 4 έως 10 ετών) και ο Ολυμπιονίκης Gabriel Mercedes σε μια προπόνηση που θα διαρκέσει μια εβδομάδα.
Ο ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας και ο προπονητής του Παλτογλου Χάρης αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως επενδύουν στην σωστή αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών τους, με στρατηγική επιλογή προπονητικού προγράμματος με στόχο το βέλτιστο αποτελέσματα για τους αθλητές.