Αρχική Σελίδα / Τεχνολογία / Πώς να βγάζετε τις τέλειες Selfie!
Πώς να βγάζετε τις τέλειες Selfie!

Πώς να βγάζετε τις τέλειες Selfie!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...


Σίγουρα έχετε πειραματιστεί με τις φωτογραφίες σας, και πολύ πιθανόν να μην βρίσκετε καμία που να σας αρέσει στο τέλος, άσχετα αν έχετε τραβήξει 20-30. Μένετε και τις κοιτάτε, και πάντα κάτι δεν σας αρέσει. Τρέχετε στις εφαρμογές μήπως την βελτιώσετε, για να «ανέβει» στα social media άψογη. Έτσι δεν είναι;

Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικούς τρόπους και tips, ώστε να βγάζετε τέλειες selfie σχεδόν σαν επαγγελματίας.

  1. ΦΩΣ

Είναι ίσως από τα σημαντικότερα «συστατικά» για μια ωραία φωτογραφία. Εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως την ώρα που θα τραβάτε την φωτογραφία. Σταθείτε δίπλα στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι σας, ώστε το φως να χτυπάει το πρόσωπό σας (τόσο – όσο), και η φωτογραφία θα βγει τόσο φωτεινή όσο χρειάζεται και με φυσικές σκιές.

  1. BACKGROUND

Σημαντικός παράγοντας για να καταλήξετε να έχετε μια ωραία φωτογραφία με το πρόσωπό σας, είναι κι αυτό που θα φαίνεται πίσω από εσάς. Συνεπώς… μια τουαλέτα ή μια πόρτα χαλασμένη, δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

  1. ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ

Προσπαθήστε στις λήψεις που αυτό-φωτογραφίζεστε, να είστε ο εαυτός σας. Κανείς δεν θέλει να βλέπει ανθρώπους στημένους ή που προσπαθούν με το ζόρι να χαμογελάσουν.

  1. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ

Όλοι έχουμε αυτό που λέμε «καλό» και «κακό» προφίλ. Βρείτε λοιπόν ποιο από τα δύο σας προφίλ σας κολακεύει και δουλέψτε με αυτό!

  1. ΦΙΛΤΡΑ

Λέμε «ναι» στα φίλτρα, αλλά με μέτρο. Χρησιμοποιήστε ένα με δύο φίλτρα που θα βελτιώσουν όντως την φωτογραφία σας αλλά δεν θα χαλάσουν στο τέλος αυτό που με τόσο κόπο τραβήξατε.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 39 πατώντας εδώ