Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ: Διάλεξε πoιο σου ταιριάζει & δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου!
ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ: Διάλεξε πoιο σου ταιριάζει & δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου!

ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ: Διάλεξε πoιο σου ταιριάζει & δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Tα εντυπωσιακότερα συμπεράσματα για το χαρακτήρα σου βγαίνουν πάντα από εκεί που δεν το περιμένεις. Για παράδειγμα ένα ζωγραφιστό δεντράκι. Πόσα μπορεί να λέει για την προσωπικότητά σου; Τι μπορεί να σημαίνει για τις σχέσεις σου με τους άλλους και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή; Κάνε το τεστ και δες…

Δεν έχεις παρά να επιλέξεις ποιο από τα εννέα δέντρα σου ταιριάζει καλύτερα και να δεις παρακάτω σε τι μεταφράζεται η επιλογή σου. Εξέτασε τις φωτογραφίες, αλλά μην καθυστερήσεις πολύ. Ακολούθησε το ένστικτό σου…

Το πρώτο δέντρο

Γενναιόδωρη και ηθική! Είσαι άτομο που ζει για το καλύτερο. Έχεις υψηλές φιλοδοξίες και ιδανικά και μπορεί να δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τους ανθρώπους, όμως το πιο δύσκολο για εσένα είναι να καταλάβεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Δουλεύεις σκληρά, όμως δεν το κάνεις ποτέ για το ατομικό σου συμφέρον. Θέλεις απλά να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Λατρεύεις τη συντροφικότητα, αρκεί να μην σε πληγώνει. Ακόμη όμως κι αφού προδοθείς, ποτέ δεν εγκαταλείπεις την αγάπη. Δυστυχώς λίγοι άνθρωποι εκτιμούν και καταλαβαίνουν όσα κάνεις.

Το δεύτερο δέντρο

Είσαι διασκεδαστικός και τίμιος άνθρωπος. Αναλαμβάνεις πάντα τις ευθύνες σου και σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους. Και βέβαια οι ευθύνες σου και το αίσθημα ευθύνης μεταφέρεται και στο χώρο της δουλειάς σου. Η προσωπικότητά σου εμπνέει εμπιστοσύνη και εύκολα οι γύρω σου έρχονται για συμβουλές. Είσαι σπιρτόζα και βρίσκεις γρήγορα λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν.

To τρίτο δέντρο

Είσαι έξυπνη και πολύ σκεπτόμενη. Οι ιδέες και οι σκέψεις σου είναι ό, τι σημαντικότερο για εσένα. Σου αρέσει να επεξεργάζεσαι τις ιδέες και τις σκέψεις μόνη σου και έτσι γίνεσαι αρκετά εσωστρεφής. Τα πας καλά με όσους λατρεύουν να μαθαίνουν συνέχεια νέα πράγματα. Ποτέ δεν είσαι υπερφύαλος και αφιερώνεις πολύ από το χρόνο σου αναλογιζόμενη την ηθική. Θα προσπαθήσεις να κάνεις τα πάντα για αυτό που θεωρείς εσύ σωστό, ακόμη και αν η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν συμφωνεί μαζί σου.

To τέταρτο δέντρο

Είσαι διορατική και φιλοσοφημένη. Ιδιαίτερα ξεχωριστή και μοναδική ψυχή. Δεν υπάρχει κανείς που να σου μοιάζει, αφού η διαίσθησή σου είναι πολύ έντονη. Συχνά σε παρεξηγούν για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σου και αυτό σε πληγώνει. Παράλληλα έχεις ανάγκη από τον προσωπικό σου χώρο. Είσαι ένα άτομο που μπορεί εύκολα να δει τις λαμπρές, αλλά και τις σκοτεινές πλευρές τις ζωής και φυσικά είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική.

Το πέμπτο δέντρο

Σίγουρη για τον εαυτό σου και υπεύθυνη. Ανήκεις στις ιδιαίτερα ανεξάρτητες προσωπικότητες. Το μότο της ζωής σου είναι το “θα το κάνω με το δικό μου τρόπο”. Βασίζεται κατά κύριο λόγο στον εαυτό σου, στις δικές σου δυνάμεις και ξέρεις τον τρόπο να παραμείνεις δυνατή, αλλά και αγαπητή σους άλλους. Έχεις σαφέστατη εικόνα για όσα θέλεις να κάνεις και δεν φοβάσαι να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Το μόνο που απαιτείς από τους ανθρώπους είναι ειλικρίνεια, αφού είσαι πολύ δυνατή και έτοιμη να αντέξεις την αλήθεια.

Το έκτο δέντρο

Ευγενική και ευαίσθητη! Χτίζεις πολύ εύκολα μια σχέση με τους ανθρώπους. Έχεις πολλούς φίλους και σου αρέσει να συμβάλεις ώστε να κάνεις τις ζωές τους καλύτερες. Διαθέτεις μια πολύ λαμπερή και ζεστή αύρα. Οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ άνετα όταν βρίσκεσαι κοντά τους. Κάθε μέρα σκέφτεσαι πως μπορείς να γίνεις ακόμη καλύτερη. Είσαι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, διορατική και μοναδική. Έχεις ανάγκη από αγάπη όσο κανείς άλλος στον κόσμο. Είσαι έτοιμη να αγαπήσεις ακόμη και εκείνους που δεν σε αγαπούν πίσω.

Το έβδομο δέντρο

Χαρούμενη και ήρεμη. Είσαι ευαίσθητη και συμπονετική. Ακούς προσεκτικά τους άλλους χωρίς να τους κρίνεις. Σκέφτεσαι πως κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μονοπάτι στη ζωή. Μπορείς να αναλάβεις και να βοηθήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Σπάνια σε καταβάλει πανικός και τις περισσότερες φορές αισθάνεσαι χαλαρή. Περνάς πάντα καλά χωρίς να χάνεις το στιλ και την προσωπικότητά σου.

Το όγδοο δέντρο

Είσαι χαρισματική και γεμάτη ενέργεια. Ένας άνθρωπος διασκεδαστικός που ξέρει να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Είσαι σε αρμονία με το σύμπαν, αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Δεν θα πεις ποτέ όχι σε μια περιπέτεια. Συχνά, καταλήγεις να εκπλήσσεις, ακόμη και να σοκάρεις τους γύρω σου. Αλλά τι να πεις; Είναι απλά αυτή που είσαι! Έχεις πολλά ενδιαφέρονται και αν κάτι αποδειχτεί σημαντικό για εσένα, τότε δεν θα ηρεμήσεις μέχρι να το μάθεις εις βάθος. Νομίζω πως πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να σε έχουν δίπλα τους.

Το ένατο δέντρο

Απολύτως αισιόδοξη και τυχερή. Πιστεύεις πως η ζωή είναι ένα δώρο και προσπαθήσεις να κάνεις όσο περισσότερα μπορείς και φυσικά να χρησιμοποιήσεις όσο περισσότερα γίνεται από όσα σου έχουν δοθεί. Φουσκώνεις από υπερηφάνεια για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς κάθε χαρά και λύπη με όσους αγαπάς και έχεις μια πολύ υγιή αντιμετώπιση της ζωής. Βλέπεις δηλαδή το ποτήρι πάντα μισογεμάτο (το λιγότερο!). Εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία να συγχωρείς, να μαθαίνεις και αν εξελίσσεσαι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνεις οτιδήποτε λιγότερο.