Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / TOP 5: Καλοκαιρινά Κουρέματα!
TOP 5: Καλοκαιρινά Κουρέματα!

TOP 5: Καλοκαιρινά Κουρέματα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Τα πιο δημοφιλή αντρικά κουρέματα για το φετινό καλοκαίρι θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι για όλα τα γούστα και θα αφήσουν τον καθένα ξεχωριστά, ικανοποιημένο και… περιποιημένο, αφού υπάρχει επιλογή για όσους αγαπούν το ξυρισμένο look, τα «σβησίματα» ακόμα και τα μακριά μαλλιά ή τις φράντζες.

Ατημέλητο με Σβήσιμο

Περιμετρικό σβήσιμο με το πάνω μέρος των μαλλιών να κρατάει μια ατημέλητα – περιποιημένη εικόνα. Ένα κούρεμα που μπορείτε να υποστηρίζετε καθημερινά, αφού δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Σβήσιμο με Χωρίστρα

Εδώ έχουμε αρκετά χαμηλό σβήσιμο που φτάνει μέχρι το σημείο των ματιών και όχι μέχρι το μέτωπο. Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, είναι η παχιά χωρίστρα στη μια μεριά του κεφαλιού που γίνεται με την μηχανή.

Φράντζες

Μεγάλες φράντζες που πέφτουν ατημέλητα και ακανόνιστα στα δεξιά ή αριστερά του προσώπου, που φανερώνουν έναν άντρα πιο άνετο και casual. Σε πολλές περιπτώσεις, μια βαφή σε άλλη απόχρωση από το κανονικό χρώμα των υπόλοιπων μαλλιών, κάνει την διαφορά.

Κότσος

Σίγουρα η επικρατέστερη επιλογή για όσους διαθέτουν και αγαπούν το μακρύ μαλλί. Ξεχάστε λοιπόν την αλογοουρά και σχηματίστε έναν κότσο είτε στην κορυφή του κεφαλιού σας είτε στο πίσω μέρος και πάνω από τον αυχένα.

Στρογγυλό Κόψιμο

Απουσία γωνιών περίγυρα του κεφαλιού, ειδικά στο κούτελο.  Το καμπύλο ή κυκλικό «κόψιμο», είναι η τάση μεγάλων star του Hollywood. Πάντως επειδή η καθαρή καμπύλη πρέπει να μείνει στη θέση της, κάθε που μεγαλώνουν οι τρίχες, οφείλετε να τις τριμμάρετε γιατί μετά θα φαίνεται άσχημο.