Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / Τραγωδία με τα αδέσποτα στο Οφρύνιο!
Τραγωδία με τα αδέσποτα στο Οφρύνιο!

Τραγωδία με τα αδέσποτα στο Οφρύνιο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ένα οργανωμένο σχέδιο κατά των αδέσποτων φαίνεται να υλοποιείται στην παραλία Οφρυνίου, όπως καταγγέλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Παγγαίου (Τούζλας) με ανάρτησή του στη Σελίδα του στο Facebook.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Η κατάσταση στην περιοχή της παραλίας Οφρυνίου και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ Τούζλας και Ορφανίου έχει φτάσει στο αμήν. Πριν μερικούς μήνες εκτέλεσαν εκεί 3 αδέσποτα, ενώ τώρα έχουμε βρει μέχρι στιγμής 2 δολοφονημένα και ψαχνουμε αλλά 5 που τα έχουμε χάσει. Ζώα τα οποία έχουν στειρωθεί, εμβολιαστεί και βασικά έχουν ιδιοκτήτη τον Δήμο ΠΑΓΓΑΙΟΥ. Ζώα τα οποία φροντίζει ο σύλλογός μας καθημερινά. Ζώα που δεν ήταν επιθετικά, ζώα παρατημένα, μικρόσωμα. Ψάχνω να βρω για ποιον λόγο κάποιος, με την ανοχή (είμαι σίγουρος) κάποιων που γνωρίζουν, τα εκτέλεσε. Πιθανολογώ ότι θέλει να δείξει στο περιβάλλον του ποιος έχει τον έλεγχο της περιοχής και είναι πιο ισχυρός από τους καλύτερους φύλακες. Αλλά θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσουν όλοι εκεί το σφάλμα του ενός και γνωρίζουν πολύ καλά από ποιους…»

Η αντίδραση του Δήμου Παγγαίου

«Οι παραβάτες θα συλληφθούν και θα υποστούν τις νόμιμες κυρώσεις», ήταν η απάντηση του Δήμου Παγγαίου. Μόνο που για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να εντοπιστούν πρώτα, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι καλό θα ήταν να το αναφέρει στους αρμόδιους φορείς.