Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / “ΦΟΥΛ” ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ: Αν δεν ταιριάζανε… δεν θα συμπεθεριάζανε!
“ΦΟΥΛ” ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ: Αν δεν ταιριάζανε… δεν θα συμπεθεριάζανε!

“ΦΟΥΛ” ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ: Αν δεν ταιριάζανε… δεν θα συμπεθεριάζανε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Χαρακτηριστικό του λαϊκισμού που διέπει τα δύο φιλαράκια, Τραμπ και Ερντογάν, είναι πως δεν διστάζουν να αξιοποιήσουν κάθε συγκυρία, όσο κακή και αν είναι αυτή, για να αναδείξουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες. Από την μία λοιπόν ο Τούρκος Σουλτάνος Ταγίπ Ερντογάν φρόντισε να υπογράψει στην σακούλα με τα είδη υγιεινής που παραδόθηκαν πόρτα-πόρτα σε μεγάλη μερίδα του τουρκικού πληθυσμού, με τους μεταφορείς μάλιστα να τονίζουν πως ο Τούρκος Πρόεδρος τους τα στέλνει μαζί με τις ευχές του.

Από την άλλη το… ονοματεπώνυμο του Ντόναλντ Τραμπ θα προστεθεί στις επιταγές βοήθειας που θα δοθούν απευθείας στους αμερικανούς πολίτες στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων για την καταπολέμηση των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού, όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Post! Βλέπετε οι εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ πλησιάζουν απειλητικά και ο αμερικανός πρόεδρος δέχεται όλο και περισσότερα πυρά για τους χειρισμούς του στην υγειονομική κρίση.

Σύμφωνα με τη Washington Post η πρωτοφανής απόφαση να συμπεριληφθεί το όνομα του Τραμπ στις επιταγές της αμερικανικής εφορίας (Internal Revenue Service – IRS/ Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος) είναι εντολή “της τελευταίας στιγμής” από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Να τους χαιρόμαστε!