Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ: Επίσκεψη σε Παυλόπουλο & Τσίπρα!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ: Επίσκεψη σε Παυλόπουλο & Τσίπρα!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ: Επίσκεψη σε Παυλόπουλο & Τσίπρα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι, η Καβαλιώτισσα τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου θα γίνει δεκτή στο προεδρικό μέγαρο από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος θα την τιμήσει για την πρόσφατη επιτυχία της να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία των μέχρι 18 χρονών σκακιστριών αν και η ίδια είναι μόλις 16 χρονών.

Την ίδια μέρα την Σταυρούλα θα δεχτεί για τον ίδιο λόγο, τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής όσο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Απλώς η ακριβής ώρα για τις συγκεκριμένες συναντήσεις μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Τα ραντεβού αυτά κανονίστηκαν την ίδια μέρα ώστε η Σταυρούλα να μη χάσει τα μαθήματά της από το σχολείο για περισσότερο διάστημα.

Επίσης έγινε γνωστό ότι την Σταυρούλα Τσολακίδου θα τιμήσει και η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία σε μια λαμπρή τελετή που προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης την προσεχή Κυριακή 16 Οκτωβρίου, με χορηγό τον Ιβάν Σαββίδη και με ενέργειες μάλιστα του οποίου θα έρθουν και θα παρευρίσκονται στην τελετή αυτή τόσο ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας Κιρσάν Ιλιουμζίνοφ όσο και ο τέως παγκόσμιος πρωταθλητής και βουλευτής σήμερα της Ρωσικής Δούμας Ανατόλι Καρπόφ.

Τέλος βροχή πέφτουν οι προσκλήσεις για βράβευση της Σταυρούλας από Οργανώσεις, Συλλόγους και Δήμους σε όλη την Ελλάδα και η ίδια βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση γιατί αφενός δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν από όλους αυτούς που την καλούν αφετέρου όμως έχει και πολλές υποχρεώσεις τόσο με το σχολείο της όσο και με τις προπονήσεις της εν όψει πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων.