Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ: Βράβευτηκε ως «Πρέσβειρα Ανάδειξης & Προβολής του Δ.Καβάλας στην Ελλάδα & το εξωτερικό»!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ: Βράβευτηκε ως «Πρέσβειρα Ανάδειξης & Προβολής του Δ.Καβάλας στην Ελλάδα & το εξωτερικό»!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ: Βράβευτηκε ως «Πρέσβειρα Ανάδειξης & Προβολής του Δ.Καβάλας στην Ελλάδα & το εξωτερικό»!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Όρθιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι κι η Δήμαρχος Καβάλας υποδέχθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου την τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου.

Την χειροκρότησαν θερμά και μετά την βράβευσαν αποδίδοντας της (πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Καβάλας) τον τίτλο της «Πρέσβειρας Ανάδειξης και Προβολής του Δήμου Καβάλας στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Η νεαρή παγκόσμια πρωταθλήτρια υποσχέθηκε κι άλλες επιτυχίες. «Θα προσπαθήσω να φέρω όσες επιτυχίες μπορώ» είπε με το γνωστό της χαμόγελο. Παρέλαβε συμβολικό δώρο έναν επίχρυσο δίσκο, στη μέση του οποίου υπάρχει το σήμα του Δήμου.

«Τέτοιο δώρο κάναμε μόνο στον πρόεδρο της δημοκρατίας» σχολίασε η κ. Δήμαρχος. Στο περιθώριο της βράβευσης έγινε γνωστή μια πρωτότυπη κι υπό συζήτηση ιδέα, η Σταυρούλα Τσολακίδου να παίξει σκάκι ταυτόχρονα με τους σκακιστές βουλευτές! Η ιδέα εξετάζεται να γίνει πράξη σύντομα, σε αίθουσα του κοινοβουλίου.

tsolakidou-4

tsolakidou-3

tsolakidou-1