Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / UJET: Η «Rolls Royce» των ηλεκτρικών Scooter!
UJET: Η «Rolls Royce» των ηλεκτρικών Scooter!

UJET: Η «Rolls Royce» των ηλεκτρικών Scooter!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μια από τις λύσεις στην ολοένα και δυσκολότερη ατομική μετακίνηση στις πόλεις, είναι τα ηλεκτρικά scooter. Το Ujet λοιπόν είναι και ηλεκτρικό και αναδιπλούμενο, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να το μεταφέρεις στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το 100% ευρωπαϊκής κατασκευής scooter, έχει σχεδιαστεί ώστε να διπλώνεται στο μισό από το μέσον του σώματος του και να μπορεί να μεταφερθεί (ζυγίζει μόλις 43 κιλά) ή να αποθηκευτεί σε περιορισμένο χώρο. Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 5,4 ίππους και έχει μέγιστο όριο ταχύτητας τα 45 km/h. Η μπαταρία λιθίου είναι διαθέσιμη σε δύο χωρητικότητες και μπορεί να προσφέρει είτε 70, είτε 150 χιλιόμετρα αυτονομίας. Μπορεί να φορτιστεί σε 3-6 ώρες, ενώ είναι αποσπώμενη και μεταφέρεται εύκολα.

Τεχνολογία αιχμής

Το Ujet είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών, συμβατή με κινητά τηλέφωνα iOS και Android, με σύστημα πλοήγησης GPS, αναπαραγωγή μουσικής, πληροφορίες κλήσεων και άλλες πληροφορίες χρήσιμες στην οδήγηση, ενώ διαθέτει επίσης και κάμερα. Kατασκευασμένο από υλικά όπως το μαγνήσιο και τα ανθρακονήματα, διαθέτει υψηλού επιπέδου σχεδίαση, ποιοτική κατασκευή και λειτουργικότητα. Η τιμή του φτάνει τα 7.500€ αλλά είπαμε… είναι η «Rolls Royce» των ηλεκτρικών scooter!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Αντρική Υπόθεση 2019 πατώντας εδώ