Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέα στοιχεία για τον Βαγγέλη: Η τελευταία επικοινωνία με την μητέρα του
Νέα στοιχεία για τον Βαγγέλη: Η τελευταία επικοινωνία με την μητέρα του

Νέα στοιχεία για τον Βαγγέλη: Η τελευταία επικοινωνία με την μητέρα του

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βαγγέλης με τη μητέρα του, πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δίνει στοιχεία στην Αστυνομία προκειμένου να εξετάσει ποιοι ήταν οι παράγοντες που επιβάρυναν την ψυχολογία του 20χρονου φοιτητή, ο οποίος κατέληξε στην αυτοχειρία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η Ασφάλεια Ιωαννίνων, μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 20χρονου, λαμβάνει καταθέσεις σπουδαστών της σχολής, ενώ παράλληλα επανεξετάζονται οι επικοινωνίες που είχε ο νεαρός Ρεθυμνιώτης από το κινητό του τηλέφωνο, το e-mail του, και κάθε άλλη μορφή επικοινωνίας.

Σημαντικές απορίες και πολλά γιατί…

Πολλά είναι τα «γιατί» συγγενών και φίλων του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίοι θρηνούν για την αυτοκτονία του 20χρονου φοιτητή.

Φίλη του 20χρονου δήλωσε πως ο Βαγγέλης «σε καμία περίπτωση δεν ήθελε, όπως όλα δείχνουν, να εμπλέξει τους γονείς του ή την ευρύτερη οικογένεια του στο πρόβλημα που βίωνε… Αν και ήταν ανοιχτός χαρακτήρας, είχε κλείσει βαθιά μέσα του, από περηφάνια και μεγάλη αγάπη προς τους γονείς και τα αδέρφια του, όλα όσα τον βασάνιζαν… Πήρε την αλήθεια μαζί του, όμως η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της, μετά και από την απαίτηση