Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέστος / WAVE running 2019: Με την ενίσχυση της Trimore!
WAVE running 2019: Με την ενίσχυση της Trimore!

WAVE running 2019: Με την ενίσχυση της Trimore!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Τα τελευταία χρόνια το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα γιγαντώνεται. Λίγο η απόφαση πολύ περισσότερων ανθρώπων να αφήσουν τον καναπέ και να ασκηθούν, λίγο η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και τα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες και σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας υπάρχει κάποιος αγώνας.

Το δικό μας Wave Running

Το 6ο Wave Running, ο παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης (παραλία Κεραμωτής – Αβδήρων) έρχεται αυτό το καλοκαίρι ανανεωμένο. Οι διοργανωτές μάλιστα εξασφάλισαν τη συνεργασία της Trimore Sport Events, η οποία υπόσχεται να δώσει ξεχωριστή δυναμική στη φετινή διοργάνωση! Η Trimore διοργανώνει τον γνωστό αγώνα τριάθλου XTERRA Greece, το TRIMORE Kastoria, το TRIMORE SwimRun Hydra, το XTERRA O.W.S. Challenge και άλλες δημοφιλείς διοργανώσεις. Στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της προβολής του αγώνα και ο εμπλουτισμός της διοργάνωσης με παράλληλες δράσεις.

Η ανακοίνωση της Trimore

Ο Κωσταντίνος Μητρόπαππας της Trimore ανέφερε: «Το Wave running είναι μια καινοτόμος ιδέα, ένας πρωτότυπος αγώνας μια θαυμάσια διοργάνωση και μια συναρπαστική εμπειρία! Κάποιοι δεν έχουν εκτιμήσει τη δυναμική που έχει ο αγώνας αυτός όχι μόνο για την περιοχή της Θράκης. Είναι ένα event που προβάλλει με πρωτότυπο τρόπο τον φυσικό πλούτο της περιοχής, ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό και έχει την προοπτική να προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Αξιολογήσαμε οτι το WAVE running διεξάγεται με αρτιότητα και επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια. Διοργανωτές και εθελοντές καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταφέρει να εδραιώσουν τον θεσμό. Αξίζει η διοργάνωση να γίνει ευρέως γνωστή και με χαρά θα συμβάλλουμε ώστε να το επιτύχουμε.»

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 38 πατώντας εδώ