Αρχική Σελίδα / Πολιτισμός / ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ Wild Souls: Βγάζουν νέο δίσκο!
ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ Wild Souls: Βγάζουν νέο δίσκο!

ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ Wild Souls: Βγάζουν νέο δίσκο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη δεκάχρονη ιστορία των Wild Souls με την κυκλοφορία του νέου τους, τρίτου δίσκου. Ήδη, οι πρώτες γραμμές αυτού του «κεφαλαίου» γράφτηκαν τον περασμένο Αύγουστο όταν οι melodic hard rockers από την Καβάλα εμφανίστηκαν στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ Wolf Trail Rock στη Βουλγαρία μαζί με θρύλους του είδους όπως οι Axxis και οι Pretty Maids αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τους τελευταίους μήνες, οι Wild Souls ήταν συναυλιακά «ανενεργοί», αφού είχαν «κλειστεί» στα Haunted Recording Studios του Ηρακλή Δεληγιώργη στη Χρυσούπολη. Εκεί «έγραψαν» τα 12 τραγούδια που θα απαρτίζουν το «Queen of my Heart», το νέο τους, τρίτο κατά σειρά ολοκληρωμένο δικογραφικό αποτύπωμα που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου 2020 από τη Lions Pride Music.

Ήδη, η δανέζικη δισκογραφική εταιρία «ανέβασε» στο YouTube ένα sampler που περιέχει δείγματα από όλα τα τραγούδια του CD. Ακούστε τα εδώ:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και το εξώφυλλο του «Queen of my Heart» έχει «άρωμα» Καβάλας, αφού η κεντρική φωτογράφιση [Akis Reperage] πραγματοποιήθηκε στο μνημείο της Παλιάς Μουσικής, στη γραφική συνοικία της Παναγίας.

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα Wild Souls δημιουργήθηκε το 2010 στην Καβάλα. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει δύο studio albums με τίτλο “On The Road” (2013) και “Game Of Love” (2016).

Οι Wild Souls είναι οι:

  • Γιώργος Νικολάου [τραγούδι]
  • Κωστής Τσιλιγγίρης [ηλεκτρική κιθάρα]
  • Θάνος Καλαντζόπουλος [ηλεκτρική κιθάρα]
  • Λευτέρης Νάσος [ηλεκτρικό μπάσο]
  • Μιχάλης Σαρόγλου [τύμπανα]

Στον καινούριο τους δίσκο «Queen of my Heart» συμμετέχουν ως guests δύο ακόμη Καβαλιώτες μουσικοί, ο Τάσος Καλαφάτης στα πλήκτρα και από την… Αγγλία ο κιθαρίστας Δημήτρης Κυριακίδης.

Πηγή: kavalapost