Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: Τελετή Ονοματοδοσίας του Σπιτιού του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα!
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: Τελετή Ονοματοδοσίας του Σπιτιού του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα!

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: Τελετή Ονοματοδοσίας του Σπιτιού του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Α.Ε. Πρέσβυς της Νοτίου Αφρικής στην Ελλάδα κα Beryl Rose Sisulu και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος σας προσκαλούν σε Τελετή Ονοματοδοσίας του Σπιτιού του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας σε «Nelson Mandela Home».

Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στον αύλιο χώρο του Σπιτιού (Οδός Σωκράτους, Οικισμός Νέας Ηρακλείτσας Καβάλα).

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Τελετής, ο αξιότιμος Δήμαρχος Παγγαίου κύριος Φίλιππος Αναστασιάδης κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μετονομάσει την οδό Σωκράτους σε οδό «Νέλσον Μαντέλα».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή την ημέρα γενεθλίων του Νέλσον Μαντέλα, που γιορτάζεται στις 18 Ιουλίου και ανακηρύχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Νέλσον Μαντέλα το 2009, τιμά τη μνήμη και τον αγώνα του για την καταπολέμηση της αδικίας, τη βοήθεια προς τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη και τη συμφιλίωση.

Επίσης, τιμούμε τον δωρητή του Σπιτιού μας που σήμερα μεγαλώνουν 20 παιδιά, αείμνηστο Ιωάννη Συμεωνίδη, που δραστηριοποιήθηκε στη Νότιο Αφρική.

Κατά τη διάρκεια της τελετής θα αποφευχθεί ο συνωστισμός και θα τηρηθούν στο μέγιστο οι κανονισμοί ασφάλειας και υγιεινής.