Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / Δεν είναι ψέμα…. Στα λευκά «ντύθηκε» η Βόρεια Ελλάδα. Το έστρωσε στον Άγιο Σίλα!!!
Δεν είναι ψέμα…. Στα λευκά «ντύθηκε» η Βόρεια Ελλάδα. Το έστρωσε στον Άγιο Σίλα!!!

Δεν είναι ψέμα…. Στα λευκά «ντύθηκε» η Βόρεια Ελλάδα. Το έστρωσε στον Άγιο Σίλα!!!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Στην περιοχή του Αγίου Σίλα βρίσκεται από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (2/4), ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, για τον καθαρισμό του χιονιού και τη διάνοιξη του δρόμου που οδηγεί στο νοσοκομείο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι της Πέμπτης θα παρουσιάσει η κακοκαιρία που πλήττει την χώρα και ιδιαίτερα τις κεντρικές, βόρειες και βορειοανατολικές περιοχές. Αρχικά θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, στα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας και πρόσκαιρα σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο.

Από το μεσημέρι και μετά αναμένουμε βελτίωση του καιρού, ωστόσο θα διατηρηθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι θυελλώδεις άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο.

 

Πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στα δυτικά προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές, στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, με σταδιακή εξασθένηση.

Τα φαινόμενα στα βορειοανατολικά θα είναι μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρά.
Οι άνεμοι στα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο το πρωί τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.