Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μαγειρική / Xοιρινό κρέας με Λάχανο!
Xοιρινό κρέας με Λάχανο!

Xοιρινό κρέας με Λάχανο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υλικά:

  • 300 γρ. Λάχανο (Χοντροκομμένο)
  • 200 γρ. Χοιρινό κρέας Λαιμού ή Σπάλα (Μικρά κομμάτια)
  • 50 γρ. Κρεμμύδι (Ψιλοκομμένο)
  • 1 σκελίδα Σκόρδο (Ψιλοκομμένο)
  • 40 γρ. Σέλερυ ή Σέλινο (Ψιλοκομμένο)
  • 40 γρ. Καρότο (Ροδέλες)
  • 50 γρ. Κρασί Λευκό
  • 50 γρ. Ελαιόλαδο
  • 300 γρ. Ζωμό Κρέατος
  • Αλάτι – Πιπέρι
  • Λίγο Θυμάρι

Εκτέλεση:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Τοποθετούμε το κρέας και το αφήνουμε να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές του. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλερυ, το καρότο και το λάχανο και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν για τέσσερα λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τον ζωμό κρέατος, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για μία ώρα. Στο τέλος ρίχνουμε και το θυμάρι

Καλή επιτυχία!