Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Τα καλύτερα δώρα για εφήβους!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Τα καλύτερα δώρα για εφήβους!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Τα καλύτερα δώρα για εφήβους!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι μόνο για τα μικρά παιδιά;  Τα Χριστούγεννα ακόμα και οι πιο αντιδραστικοί έφηβοι περιμένουν το δώρο τους!  Η περίοδος της εφηβείας είναι μια μεταβατική ηλικιακή περίοδος κατά την οποία ο έφηβος βρίσκεται ανάμεσα στην παιδική και ενήλικη ζωή. Οι έφηβοι μονίμως παραπονιούνται ότι δεν τους κατανοούν, για αυτό το λόγο τα δώρα που προορίζονται για τους έφηβους καλό θα είναι να είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους και στα γούστα τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για shiftwear-e-ink-sneakers-2Ένα ζευγάρι fashion αθλητικά παπούτσια
Σίγουρα κορίτσια και αγόρια σε αυτή την ηλικία έχουν αθλητικό fashion outfit, οπότε το ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών θα το φορέσουν όλες τις ώρες και στο σχολείο και σε άλλες δραστηριότητές τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Custom-shapes-power-bank-beerΈναν φορητό φορτιστή (Power Bank)
Κάθε gadget του σημερινού εφήβου, ειδικά όταν το πιλατεύεις όλη την ημέρα χρειάζεται επαναφόρτιση. Οι συσκευές αυτές επιτρέπουν τη φόρτιση όπου κι αν βρίσκεται και υπάρχουν στην αγορά σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα

Μια φωτογραφική μηχανή  σε μοντέρνους χρωματισμούς
Η φωτογραφική μηχανή είναι ένα δώρο που θα πιάσει τόπο!  Το δώρο αυτό  θα  ενθουσιάσει τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια. Αναζητήστε την σε έντονους μοντέρνους χρωματισμούς  σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.

Αποτέλεσμα εικόνας για 22060-cordless-styliner-shave-n-trim-kit-bts-base-angleΑποτέλεσμα εικόνας για mrk041Ένα ολοκληρωμένο σετ ξυρίσματος
Το δώρο αυτό θα εκτιμήσουν αφάνταστα οι νεαροί! Και επειδή τα μούσια είναι της μόδας καλό θα ήταν να το συνοδεύσετε και από μία μηχανή περιποίησης γι’ αυτά.

Αποτέλεσμα εικόνας για thepinkbeautybasket_logo_titleΈνα καλαθάκι με προϊόντα περιποίησης
Στην εφηβεία τα κορίτσια έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι τους αναγνωρίζεται η γυναικεία τους πλευρά.  Το καλάθι με τα προϊόντα περιποίησης είναι ένα χρήσιμο δώρο καθώς κολακεύει τις μικρές κυρίες αλλά και χρησιμεύει εάν επιλέξετε προϊόντα φαρμακευτικά που προστατεύουν το δέρμα από προβλήματα της εφηβείας, όπως η ακμή. Προτιμήστε αρώματα όπως η σοκολάτα, η φράουλα, η καρύδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για explore-books.v20160906084452Τέλος καλό θα ήταν όποιο δώρο κι αν αποφασίσετε τελικά να το συνοδεύσετε και με ένα καλό βιβλίο με θεματολογία κοντά στα γούστα του εφήβου. Ποιος ξέρει! Αν το έχει μπορεί να εκμεταλλευτεί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, να παρατήσει για λίγο τους τεχνολογικούς πειρασμούς και να διασκεδάσει με τον τρόπο που και εμείς διασκεδάζαμε παλιότερα!

Καλές αγορές!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε όλο το τεύχος 23 πατώντας εδώ