Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… Παραμυθένια!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… Παραμυθένια!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… Παραμυθένια!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Χριστούγεννα χωρίς την μαγεία των παραμυθιών δεν νοούνται. Πάρτε, λοιπόν, από τα χέρια των παιδιών σας τα κινητά και τα τάμπλετ και κουκουλωθείτε κάτω από τα σκεπάσματα μαζί τους και διαβάστε τους τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ

Στον λύκο Ζαχαρία δεν αρέσουν καθόλου τα Χριστούγεννα! Τριγυρίζει μουτρωμένος ψάχνοντας παρέα για να παίξει χιονοπόλεμο. Ευτυχώς, οι φίλοι του θα τον βοηθήσουν να μπει κι αυτός στο γιορτινό κλίμα και στο τέλος τον περιμένει μια υπέροχη έκπληξη!

Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος» – Χρυσούπολη

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ένα μικρό λευκό περιστέρι μας αφηγείται τη θαυμαστή ιστορία της γέννησης του Χριστού, από τη στιγμή που ο αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάζεται στην Παρθένο Μαρία, ως το ταξίδι προς τη Βηθλεέµ, την πορεία των µάγων και τη γέννηση του Θείου Βρέφους στον ταπεινό στάβλο.

Βιβλιοπωλείο «Χαρτί & Καλαμάρι» – Κρηνίδες

ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΟΥΡΑ

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο λύκος είναι άρρωστος. ‘Άρρωστο είναι όμως και ένα από τα τρία γουρουνάκια. «Χο χο χο!» τραγουδάει ο λύκος και κατεβαίνει από την καμινάδα. Τα γουρουνάκια πανικοβάλλονται. Τι έγινε όμως μετά και πήραν τα αδερφάκια ανείπωτη χαρά;

Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος» – Χρυσούπολη

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ο Φλοπ είναι ένα μικρό ορφανό ξωτικό που ζει στην παγωμένη χώρα Μπρρρ. Όταν ο αρχηγός των ξωτικών του ανακοινώνει πως το επόμενο σπίτι που θα πάει είναι του Άγιου Βασίλη, ο Φλοπ δεν φαντάζεται ότι τον περιμένει μια υπέροχη περιπέτεια, αλλά και μια ζεστή αγκαλιά!

Βιβλιοπωλείο «Χαρτί & Καλαμάρι» – Κρηνίδες

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ

Μια τρυφερή ιστορία που μιλά για την αξία της γενναιοδωρίας και την ομορφιά της προσφοράς. Ένα γενναίο κορίτσι αφήνει τον τόπο της και ταξιδεύει σε άλλους τόπους, για να ανακαλύψει πού βρίσκεται η αληθινή ευτυχία.

Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος» – Χρυσούπολη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η πιο διάσημη και διαχρονική χριστουγεννιάτικη ιστορία ζωντανεύει χάρη στους μαγικούς ήχους αυτού του βιβλίου.

Βιβλιοπωλείο «Χαρτί & Καλαμάρι» – Κρηνίδες