Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέστος / ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Με αθλητικό πνεύμα!
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Με αθλητικό πνεύμα!

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Με αθλητικό πνεύμα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Τι κι αν τα χρόνια περνάνε. Οι «σαραντάρηδες» και άνω του Νέστου λατρεύουν τον αθλητισμό και το αποδεικνύουν καθημερινά.

Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Συνεχίζεται με επιτυχία το φιλανθρωπικό πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Νέστου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πάνω από 120 ερασιτέχνες αθλητές απαρτίζουν τις 8 ομάδες που συναγωνίζονται για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή. Μάλιστα η φετινή διοργάνωση είναι άκρως συναρπαστική, με τους παρευρισκόμενους να παρακολουθούν εξαιρετικά παιχνίδια. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως την κούρσα οδηγούν μέχρι στιγμής οι ομάδες των Ποντίων και των Θρακιωτών. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από τα έσοδα που έχουν συγκεντρωθεί ήδη έχουν βοηθηθεί μία τοπική οικογένεια αλλά και το τραπέζι της αγάπης της ενορίας του Αγίου Δημητρίου.

Δρομείς Υγείας

Ένα νέο αθλητικό σωματείο βρίσκεται στα σκαριά στην Χρυσούπολη. Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ιδρυτική συνέλευση του υπό σύσταση αθλητικού σωματείου «Δρομείς Υγείας Νέστου», με σκοπό να γίνει η καταγραφή των στοιχείων των ιδρυτικών μελών του. Ο μαγικός αριθμός «20» (τόσα πρέπει να είναι τουλάχιστον τα μέλη για να ιδρυθεί) επετεύχθει, με αποτέλεσμα να εκλεχθεί και η προσωρινή διοίκηση που θα ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το συμβούλιο απαρτίζουν οι Κυριακίδης Πλάτων, Γεωργόπουλος Λεωνίδας, Μουμτζής Νίκος, Κοτζαγιαννίδης Δημήτρης και Λαζαρίδης Γιάννης.

Καλοτάξιδο!