Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέστος / ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Επιστολή διαμαρτυρίας στο Δήμο Νέστου από τους κατοίκους της οδού Ολυμπιάδος!
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Επιστολή διαμαρτυρίας στο Δήμο Νέστου από τους κατοίκους της οδού Ολυμπιάδος!

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Επιστολή διαμαρτυρίας στο Δήμο Νέστου από τους κατοίκους της οδού Ολυμπιάδος!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν προς το Δήμο Νέστου κάτοικοι της Χρυσούπολης η οποίοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά της πόλης επί της οδού Ολυμπιάδος.

Το περιεχόμενο της επιστολής το οποίο παραληφθεί από το Δήμο Νέστου 9 Νοεμβρίου 2016 έχει ως εξής :

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσατε για την ασφαλτόστρωση της οδούς Ολυμπιάδος γιατί δεν πάει άλλο .Δεν μπορούμε άλλο να ενεχόμαστε τη σκόνη από τη συνεχή διέλευση αυτοκινήτων  στη εν λόγω οδό με αποτέλεσμα να βάφουμε τα σπίτια μας κάθε χρόνο.Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τις πλημμύρες των αυλών μας  από τις βροχοπτώσεις κυρίως τον χειμώνα αφού τα νερά από την μη κατασκευή ασφαλτοστρωμένου δρόμου να φθάνουν μέχρι το κατώφλι μας . Δεν είναι δυνατόν κ. Δήμαρχε εν έτη 2016 να υπάρχει μη ασφαλτοστρωμένος δρόμος στο δήμο μας.Παρακαλούμε προχωρήστε στη αποκατάσταση -αντιμετώπιση του εν λόγω προβλήματος το γρηγορότερο δυνατό .Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε 15 χρόνια δημοτικά τέλη που περιλαμβάνουν ανταποδοτικά και την κατασκευή ασφαλτόστρωσης  να μην υπάρχει αυτή .

Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε εγγράφως

Ακολουθούν 20 υπογραφές.

Πηγή: Chrysoupolinews.com