Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 8ΧΡΟΝΟΥ: «4 δάσκαλοι ήταν μπροστά όταν τον έδερναν και δεν μίλησαν»!
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 8ΧΡΟΝΟΥ: «4 δάσκαλοι ήταν μπροστά όταν τον έδερναν και δεν μίλησαν»!

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 8ΧΡΟΝΟΥ: «4 δάσκαλοι ήταν μπροστά όταν τον έδερναν και δεν μίλησαν»!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά την δημοσιοποίηση ενός ακόμα περιστατικού bullying με θύμα έναν 8χρονο μαθητή του 16ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, που δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της Δ τάξης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η επίθεση συνέβη καθώς ο 8χρονος έκανε μια απόκρουση καθώς έπαιζαν μπάλα και αυτό ενόχλησε. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια ώστε το παιδί υπέστη κάταγμα στα πλευρά.

Τι κατήγγειλε ο μπαμπάς του 8χρονου

Σε συνέχεια των χθεσινών των δηλώσεων ο μπαμπάς του 8χρονου, Τάσος Αντωνιάδης, κατήγγειλε στο πρωινό του Open ότι το σχολείο δια στόματος διευθύντριας αποποιείται των ευθυνών, πάει να υποβαθμίσει το συμβάν και το μόνο που βρήκε να ρωτήσει η συγκεκριμένη «δασκάλα» όταν ενημερώθηκε για το ξύλο που έφαγε ο μικρός, ήταν «πότε θα επιστρέψει στο σχολείο;». Ο πατέρας επανέλαβε ότι μάρτυρες του συμβάντος του ξυλοδαρμού του γιου του ήταν 4 δάσκαλοι που δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση για να αποτρέψουν το συμβάν ούτε καν έκαναν επίπληξη στους δράστες για να σταματήσουν να επιτίθενται στο παιδί του.

Το σχολείο προσπαθεί να υποβαθμίσει το συμβάν

«Το παιδί μου το έσωσε ένας μαθητής της 6ης δημοτικού που τον ήξερε, την ώρα που δεχόταν μπουνιές και κλωτσιές από δύο παιδιά 4ης δημοτικού, που του έσπασαν τα πλευρά. Πήγε μετά ο μικρός στη διευθύντρια και ζητούσε βοήθεια, της έλεγε πονάω. Ήταν τέσσερις δάσκαλοι μπροστά, αλλά βρέθηκε το παιδάκι της 6ης για να το σώσει. Οι δάσκαλοι δεν παρενέβησαν. Δεν ξέρω ποιοι ήταν. Το θέμα είναι ότι πάνε να το υποβαθμίσουν, λέγοντας ότι έγινε σε δευτερόλεπτα. Δηλαδή έσπασαν τα πλευρά του παιδιού μου σε δευτερόλεπτα.

Ακούω τρελά πράγματα δυστυχώς. Πάνε να ακυρώσουν το γεγονός. Ευτυχώς που πήγαμε στο νοσοκομείο κι έχουμε την γνωμάτευση. Η αντιμετώπιση που είχαμε από το σχολείο ήταν πολύ ψυχρή. Το παιδί το κράτησαν στο ολοήμερο, το πήραμε 4 η ώρα και πονούσε, δεν μας κάλεσαν νωρίτερα. Το παιδί πήγε στη διευθύντρια κι αυτή του ζήτησε μάρτυρες…Και τον κράτησε και 4 ώρες παραπάνω».

“Θα μπορούσε να είχε τρυπήσει ο πνεύμονάς του”

«Πήγαμε στο χειρουργικό, του κάνανε ακτινογραφία και υπέρηχο. Η ακτινογραφία έδειξε ότι έχει κάταγμα στο ένα πλευρό. Η γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσε να είχε τρυπήσει ο πνεύμονας και εκεί τρελάθηκα τελείως” δήλωσε ο πατέρας μην μπορώντας να κρύψει την οργή του.

Πηγή: infokids.gr